Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Виробники
Количество рабочих поверхностей,шт:
  • (13)
  • (8)
  • (2)
Подключение:-1
Расположение-2
Сбросить все фильтры

Грилі лавові

Фильтр
Сторінка 2 з 2
Показано 25 - 30 из 30

В наявності

Ціна: 18 318 грн

В наявності

Ціна: 20 717 грн

В наявності

Ціна: 21 698 грн

В наявності

Ціна: 1 356 грн
Сторінка 2 з 2

Лавовий гриль  

Лавовий гриль призначений для приготування різноманітних страв, таких як шашлики, стейки, риба, овочі, біфштекси. Даний вид гриля цікавий тим, що страви, які приготовані на ньому, набувають смаку і зовнішнього вигляду страв, як якщо б вони були приготовані на відкритому вогні.

Гриль лавовий - це решітка, під якою розташовані натуральний камені вулканічної лави. Звідси і пішла назва цього обладнання. Камені вбирають жир, який стікає з решітки і рівномірно розподіляють температуру. Жир, капаючи на камені, димить і забезпечує специфічний апетитний аромат продукту. У їжі зберігаються всі мікроелементи і вітаміни, які при звичайній смаженні часто руйнуються. До кожної страви немає необхідності додавати сіль та інші спеції, ними досить посипати рясно камені, і аромат спецій буде передаватися страві.

 Лавовый гриль

 

Лава гриль і принцип роботи

Лавовий гриль використовують у багатьох закладах, таких як магазини фаст-фуду, ресторани, а також інші місця громадського харчування, де необхідно готувати м'ясні та рибні страви, які мають апетитну скоринку, швидко і смачно.

 Лавовый гриль

Гриль електричний професійний лавовий і його види

Гриль з вулканічною лавою за кількістю робочих поверхонь буває:

  • · C однією робочою поверхнею;
  • · C двома незалежними робочими поверхнями, на яких одночасно можна готувати різні страви.

 Лавовый гриль

За типом поверхні професійний гриль для ресторану може бути:

  • · C гладкою поверхнею. Підходить для приготування морепродуктів або нежирного м'яса;
  • · C рифленою поверхнею. Можна використовувати для приготування жирного м'яса або інших продуктів, нарізаних великими шматками, за рахунок незвичайної поверхні на продукті залишиться характерний апетитний малюнок.

 Лавовый гриль

За типом джерела живлення грилі бувають:

  • · Лавовий гриль електричний (підключається до мережі 220 В і 380 В, розігрівається до температури + 300С, температура регулюється за допомогою терморегулятора);
  • · Лавовий гриль газовий (нагрівається за допомогою 6 газових пальників, робоча поверхня - мангал).

Вибирайте лавові грилі в магазині "Комплекс Проект". Наші менеджери проконсультують вас з усіх питань і допоможуть вибрати обладнання, яке підійде саме для вашого закладу громадського харчування.


+380 (97) 525 25 41