Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Виробники
Призначення:
Объем, л:
Поддержание в теплом состоянии:
Сбросить все фильтры

Електрокип'ятильники

Фильтр
Сторінка 3 з 3
Показано 49 - 58 из 58

В наявності

Ціна: 5 175 грн
  • Виробник:Hendi
  • Країна виробник: Нідерланди
  • Об'єм (л):30уровня
  • Час закипання (хв):65 ±5
  • Потужність, кВт:2,6

Під замовлення

Ціна: 12 674 грн
Сторінка 3 з 3

Купити професійний електрокип'ятильник

Як відомо, професійна кухня на відміну від домашньої, потребує спеціального професійного обладнання. І справа не тільки у великій величезній техніці.

Подбайте про заміну вашого звичайного електрочайника на професійний апарат для кип'ятіння води. Такі промислові пристрої здатні підтримувати температуру нагрітої води протягом потрібного часу.

Професійна заварювальна машина - це високопродуктивний, потужний і місткий апарат, ви не змусите гостей чекати свій гарячий напій. Сучасні електрокип'ятильники здатні закип'ятити 25-30 літрів за 5-6 хвилин.

  За наявності спеціального перемикача ви можете регулювати потужність нагрівального елемента.

Регулятор потужності дуже зручний і багатофункціональний. Професійні електрокип'ятильники дуже затребувані в закладах швидкого харчування.

Типи кип'ятильників:

  • Проточні

Дуже зручні в експлуатації, не вимагають постійного наповнення ємності водою. Зазвичай їх використовують на великих професійних кухнях, потрібно підключитися до   мережі водопостачання, після чого ними можна користуватися постійно. Але варто знати, що вони витрачають більше електроенергії. Такі кип'ятильники ще називають кип'ятильниками постійної дії.

Принцип роботи проточного електрокип'ятильника:

  • Вода з водопроводу потрапляє в резервуар кип'ятильника
  • Завдяки нагрівальному елементу швидко досягає заданої температури, після цього прилад автоматично відключається
  • Злив води відбувається через спеціальний змішувач
  • Пар, який утворюється при кип'ятінні відводиться через дренажний патрубок.
  • Наливні

Ці кип'ятильники вимагають ручне наповнення водою. Наповнюються вони тільки при потребі, а контролюються візуально. Такі наливні кип'ятильники використовують на підприємствах, де немає доступу до водопроводу. Їх можуть встановлювати на барних стійках або лініях роздачі. Вони мають досить великий резервуар води. Пар при кип'ятінні, а також надлишки води видаляються через дренажний патрубок. Наливний кип'ятильник може переходити в автоматичний режим, при необхідності підтримки температури, це заощадить електроенергію.

Як вибрати професійний електрокип'ятильник?

При виборі заварювальної машини зверніть увагу на ті, які будуть відповідати всім вашим вимогам до продуктивності машини.

  • Габарити . В першу чергу подбайте про ваш простір, вибирайте електрокип'ятильник виходячи з розмірів вашої кухні.
  • Продуктивність . Промислові кип'ятильники в середньому мають продуктивність 25 л/год
  • Споживання електроенергії . Пам'ятайте, що проточні кип'ятильники більш витратні.
  • Продуктивність . Все залежить від кількості відвідувачів вашого закладу.

Експлуатація заварювальних машин

  • Пам'ятайте про нальоту, який утворюється на стінках кип'ятильників. Його утворення залежить від жорсткості води. Рекомендують очищати воду перед кип'ятінням, для цього використовують спеціальні фільтри, які знижують рівень жорсткості води. Але такі системи дорогі і не завжди ефективні. Існують моделі з закритим ТЕНом, що не контактує з водою. Він перешкоджає виникненню накипу.

Сьогодні на ринку представлено дуже багато моделей заварювальних машин різної якості і продуктивності, європейського та азіатського виробництва. Моделі європейського виробництва відрізняються своїм дизайном, стилем і високою ціною. Азіатські кип'ятильники більш прості в дизайні, і менш дорогі.

Купити заварювальну машину ви можете в інтернет-магазині професійного обладнання для кафе, барів, ресторанів "Комплекс Проект ".


+380 (97) 525 25 41