В наявності
Виробник: Frosty, Італія
Потужність, кВт: 2
Дата зміни: 29.03.2019
В наявності
В наявності
В наявності
Під замовлення
Під замовлення
В наявності
Як же приємно випити вранці чашечку кави з золотистим, ароматним тостом.
Гарячі бутерброди, круас c ани і c е ндвічі стануть вашим улюбленим сніданком.
Для приготування таких страв достатньо лише придбати тостер для вашої кухні. Професійні й , над ё жний тостер буде дуже практичним, не позика ё т багато місця і заощадить багато часу на приготування чудового сніданку і також підвищить швидкість обслуговування гостей.
Сьогодні швидка їжа дуже популярна в багатьох закладах громадського харчування. C е ндвічі, хот-доги і булочки купують, щоб смачно перекусити, коли немає часу для повноцінного при е ма їжі.
Типы тостеров:
Ручные тостеры |
Процес приготування контролюєте ви. Для того, щоб перевернути тост, поверніть ручку |
Напівавтоматичні тостери |
Такі апарати мають термостатичний вимикає, за допомогою якого процес приготування контролюється термостатично. |
Автоматические тостеры |
Це «підкидають вгору» тостери. Тут термостатичний вимикач автоматично управляє процесом обсмажування. |
Также существую тостеры с грилем и сэндвич-тостеры.
He варто забувати і про те, що деякі тостери -грили вельми габаритні, тому визначте місце, а також розмір того приміщення, де плануєте його розмістити і використовувати для випікання булочок і пиріжків.
Існують різні види професійних тостерів . Розрізняють їх за видом завантаження хліба:
1) Горизонтальний тостер - підходить для періодичного використання. Розрахований на ручну роботу, нагадує стаціонарну піч. Використовується в місцях громадського харчування, які мають різноманітне меню.
2) Вертикальний тостер - підходить для частого використання. Його можна використовувати для одночасного приготування від двох до шести тостів. Плюсом є невисока ціна, як для таких моделей. Тому їх дуже часто купують для невеликих кафе і ресторанчиків.
3) Конвеєрний тостер - найкращий варіант для гостинець, готелів або закладів, які спеціалізуються на стравах з підсмаженого хліба. Вони можуть готувати більше 100 одиниць готової продукції на годину, що дуже заощадити ваш час. Вартість такого апарату буде швидко окупатися завдяки високому рівню продуктивності.
Какой профессиональный тостер купить?
Кожен професійні й тостер з'єднають в собі такі функції:
Как работает профессиональный тостер?
Лише хороший і якісні тостер , готовий витримати навантаження професійної кухні. Вони надійні і практичні, ергономічні і довговічні, оскільки мають корпус із загартованих сплавів скруглені кути, піддон для збору надлишків жиру і крихт.
Висока якість приготування закусок забезпечують різні опції: термостати, регулятори швидкості руху конвеєра, режими підсмажування.
Кварцовим ТЕНи розігріваються менше ніж за хвилину, так як в нагрітому стані вони випромінюють більше тепла і приготування страв відбувається швидше. H e достатком є лише крихкість кварцу. Металеві ТЕНи міцніші, але розігріваються довше. Перевагою є тривале зберігання тепла, ефективне видалення надлишків вологи, створення хрусткої і апетитної скоринки.
Купити тостер для ресторану в «Комплекс Проект» легко і просто.
B інтернет магазині Комплекс Проект ви побачите у продажу п рофесійний тостер , який відмінно підійд ё т для ва ш його ресторану або кафе.
В наявності
В наявності
Под заказ
В наявності