Вафельниця гонконгська GoodFood WB1HK Bubble
Об'ємні пупірчасті гонконгські вафлі з начинкою всередині.
Історія приготування вафель відправляє нас на тісні улички Гонконгу, де в 50-х роках минулого століття місцевий кондитер вигадав блюдо, приречену на успіх у місцевих жителів, а незабаром і у туристів.
Вафлі дивовижної форми, у вигляді кульок, які так швидко стали популярними, що через кілька десятків років з'явилися сотні кафе та ресторанів по всьому світу, основна страва яких є саме гонконзькі вафлі.
Вафельниця призначена для випікання об'ємних вафель, такі вафлі подаються як самостійне блюдо або десерт з наповненням фруктами, джемом, вершками або шоколадом. Обладнання підійде для використання як у ресторанах чи кафе, так і у фаст-фуд закладах.
Характеристики:
РЕЦЕПТ ГОНКОНГСЬКИХ ВАФЕЛЬ
Особливість вафель з Гонконгу в їхній формі - це кульки. Пластину можна завернути кульочком, трубочкою або як завгодно і наполнити морозивом, кремом, ягодами з вершками або м'якою горіховою карамеллю. Але що говорити про начинки, якщо поки немає випеченої вафельки?
Складові :
Борошно - 140 гр.;
Пекарський порошок для випікання - 7,5 гр.;
Сухий порошок для заварного крему чи пудингу - 1 ст. л.;
Крохмаль тапіоки чи кукурудзяний - 28 гр.;
Курячі яйця - 2 шт.;
Цукор - 140 гр.;
Концентроване молоко (можна солодке) - 28 гр.;
Вода кипячена тепла - 140 мл; р>
Олія рослинна без запаху - 28 гр.;
Ванільна есенція - 2-3 крапельки.
Невелика кількість рослинного олії, для змащування форми.
Метод:
1. Просіяти борошно, змішати всі сухі сипучі інгредієнти.
2. Яйця окремо збити з цукром, але не міксером, а дерев'яною ложкою чи лопаткою.
3. Додати до яєць молоко, воду, вимішати.
4. З'єднати сухі та рідкі маси і дуже добре промішати, щоб не залишилося жодної грудочки.
5. Додати до тіста ванільну есенцію, влити олію, промішати і прибрати, накриту харчовою плівкою миску з тістом, до холодильника на 60 хвилин.
Порада! Після того, як тісто постоїть у холоді годину, його потрібно зігріти перед випіканням до кімнатної температури.
Рецепт можна доповнювати какао, кокосовою стружкою, корицею чи іншими добавками. А ще дуже непогано попередньо збити яйця з цукром до густої білуватої маси, гонконгські вафлі стануть ще хрумкішими і смачнішими..
Що стосується начинки, то можна покласти морожене з горішками або подивитися фото вафель і вібрати щось новеньке.
Смачного!
Доставка
Самовивіз зі складу Харків, Київ, Одеса Кур'єрська доставка Харків, Київ, Одеса Нова пошта Автолюкс Нічний експресОплата
Безготівковий розрахунок.
Для юридичних осіб (з ПДВ): оплата здійснюється згідно з виставленим рахунком-фактурою на розрахунковий рахунок нашої юридичної особи платника ПДВ. Для фізичних осіб-підприємців (ФО-П): оплата здійснюється згідно з виставленим рахунком-фактурою на наш розрахунковий рахунок.Готівковий розрахунок:
Для приватних покупців та фізичних осіб-підприємців (ФО-П): – Готівка через банк. Прямий платіж на наші реквізити можна здійснити через найближчий банк. – Готівкою у нашому офісі. – Післяплатою: оплата здійснюється при отриманні товару в службі доставки + % вантажоперевізнику за послугу пересилання грошей (тарифи встановлює перевізник). У деяких випадках менеджер може попросити зробити передплату за товар у розмірі вартості послуги перевезення (за тарифами вантажоперевізника). Передплата є гарантією того, що Ви приїдете за своєю посилкою, а нам не доведеться оплачувати порожнє перевезення товару. Дякую за розуміння!В наявності
Под заказ
В наявності