В наявності
В наявності
Млинцеві апарати (млинниці) діляться на два види - газові та електричні. А також розрізняють з одностороннім і двостороннім обсмаженням, ручні млинці, автоматичні і напівавтоматичні. Найважливішими показниками якості млинцевих апаратів (млинниць) варто відзначити кількість робочих поверхонь, їх антипригарні властивості, а також час приготування одного млинця і продуктивність за годину роботи.
Електро млинниця виглядає як п'єдестал, часто виконується з нержавіючої сталі. На ньому прикріплені одна або дві жарочні поверхні, на цих поверхнях і nbsp; випікають млинці. Тісто рівномірними порціями виливають на поверхні млинниці вручну, а далі розподіляють спеціальною лопаткою.
Обладнання млинниця влаштована таким чином, що тісто для млинців ніколи не пристане до її поверхонь. Нагрівання і підсмажування млинців відбувається рівномірно по всій поверхні млинниці. Завдяки млинці можна одночасно випікати кілька млинців, абсолютно однакових за розмірами і формою. Для підсмажування не обов'язково змащувати поверхню млинниці жиром, благодяря тефлоновому покриттю поверхні. Тому процес приготування млинців на млинниці супроводжується без запаху горілого жиру, без чада і без розбризкування олії.
Призначення млинниць
Млинцеві апарати застосовують для швидкої випічки млинців традиційної круглої або прямокутної форми. Електро млинниця знайшла широке застосування в ресторанах, кафе, а також на невеликих точках вуличного бістро. Працювати з млинницями дуже просто, для цього навіть не потрібно особливих навичок. Млинці стоять далеко не на останньому місці в сфері продажів харчового обладнання. Це є наслідком того, що ця страва затребувана. Купити млинці - це означає окупити придбане обладнання в найкоротші терміни.
В наявності
Под заказ
В наявності