Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
В наявності
В наявності
Дуже важливим моментом в роботі кухні є не тільки підбір якісного обладнання, а й правильна організація робочого місця. Адже важливо, що б ваша кухня була зручною і комфортною, а для повноцінного функціонування вашого обладнання його потрібно правильно розмістити. Навіть маленьке приміщення при правильному плануванні буде набагато ефективніше ніж велике але з нераціональним використанням робочого простору. Технологічні меблі використовують щодня. Вона повинна бути міцною, надійною, витримувати гарячий посуд, крижану воду, миючі засоби, та й просто різні удари по поверхні.
Шпиль кондитерський , або як деякі ще його називають шпилька під противні, стелаж з напрямними ― все це одна і та ж меблі, що представляє собою конструкцію з нержавіючої сталі, в основі якої труба до якої на певній відстані приварені напрямні під деко.
- це компактне, зручне обладнання, яке використовують на кухнях різного рівня, в кондитерських і хлібобулочних цехах. Він має просту конструкцію, за допомогою якої можна легко розміщувати десятки різноманітних лотків, противнів та інших гастрономічних ємностей з готовими виробами, продуктами, напівфабрикатами. Таке високоякісне обладнання абсолютно гігієнічне, естетичне, одним словом - незламне.
Переваги використання кондитерської шпильки : Купити кондитерську шпильку - ефективний помічник на вашій кухні. Ви маєте можливість придбати однорядні та дворядні кондитерські стелажі з різною кількістю напрямних, а також різного розміру. Прогумований матеріал коліс захищає ваше покриття підлоги від небажаних пошкоджень, а також пом'якшує коливання на нерівностях і зберігає цілісність продуктів. Кондитерські шпильки поєднують в собі вигідну ціну і високу якість, що робить їх популярними на вітчизняному ринку. Завдяки багаторівневій структурі шпильки значно скорочується необхідний простір, який необхідне для робочого процесу на професійній кухні. За допомогою коліщат вся конструкція легко пересувається що дозволяє оптимізувати робочий простір на будь-якому етапі і малими силами.
Кондитерська шпилька дуже зручна. На одній ділянці підприємства відбувається її наповнення виробами і тимчасове зберігання, якщо це потрібно, а далі шпилька перекочується у випічне місце і «поступово» розвантажується в піч. Таким чином кондитерська шпилька дозволяє на одному елементі компактно і сортовано зберігати напівфабрикати, що незаперечно зручніше і послідовніше, ніж накопичення противнів на столах або звичайних стелажах. Ціна на кондитерські шпильки на пряму залежить від їх розміру He економте та такому незамінному обладнанні. Купіть кондитерську шпильку в компанії "Комплекс Проект", перейшовши за посиланням: http://kproekt.com.ua/oborudovanie-dlya-pekaren/konditerskie-shpilki
В наявності
Под заказ
В наявності