Гастроємності - стандартизована за розмірами посуд, професійне нейтральне обладнання вашої професійної кухні. Лотки використовуються для зберігання, приготування, підігріву, охолодження, транспортування готових страв.
Роздаткова лінія не обійдеться без гастроємностей. Гастроємності дозволяють підтримувати необхідну температуру страв.
Найчастіше гастроємності виготовляються з нержавіючої сталі. Для таких гастроємностей виробники використовують специфічну сталь, спеціально призначену для контакту з харчовою продукцією. Ємності з нержавіючої сталі легко чистити, вони міцні і довговічні, крім того здатні витримати температуру не тільки при підігріві, але і при охолодженні.
Види гастроємностей:
Для термічної обробки продуктів випускаються гастроємності з антипригарним покриттям.
Гастроємності з сітчастим дном дозволяють варити продукти на пару або випікати хлібобулочні вироби.
Гастроємності з перфорованим (сітчастим) дном призначені для продукції, яка пускає сік. Для їх експлуатації використовують зливні полиці, на які стікає рідина.
Гастроємність може вироблятися з харчового пластику. Такий пластик здатний витримувати температуру від -80 ° С до 135 ° С, він не дряпається і легко чиститься. Як перевага перед гастроємностями зі сталі, посуд з пластику можна використовувати в мікрохвильових печах.
Розміри гастроємності стандартизовані. За основу прийнято стандарт зовнішнього розміру гастроємності GN 1/1 - 530х325мм. Також гастроємності бувають кратних розмірів: 2/1, 2/3, 1/2, 2/4, 1/3, 1/6, 1/9; стандарти глибини: 20, 40, 65, 100, 150 і 200 мм
Замовте гастроємності з нержавіючої сталі 304 або 430 від компанії "Комплекс Проект" прямо зараз на нашому сайті або зв'яжіться з менеджером за контактними телефонами.
В наявності
Под заказ
В наявності