Під замовлення
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
Габарити (мм): 300x330x580
Обсяг (л): 10
Вага (нетто): 13 к р>
Дата зміни: 01.04.19
Під замовлення
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
Габарити (мм): 370x330x710
Обсяг (л): 15
Вага (нетто): 15 кг р>
Дата зміни: 01.04.19
Під замовлення
Під замовлення
Ковбасний шприц - це обладнання призначене для додаткового вакуумування фаршу після того, як він був перемішаний на вакуумній мішалці або фарш був подрібнений на вакуумному куттері. Ковбасним шприцом наповнюють різні оболонки і ємності фаршем варених, напів копчених, варено-копчених, кров'яних, ковбас ліверних, паштетів, зільців наповнювачем, температура якого не нижче + 3 ° С на підприємствах м'ясопереробки.
За принципом роботи ковбасні шприци виготовляються в таких основних виконаннях: ручні (або механічні), гідравлічні і вакуумні (з дозованою набивкою і перекручуванням оболонки для відділення порцій).
Сировина в ковбасний шприц подається безперервним чином, що забезпечує необхідну продуктивність на виробництві. Набивання продукції проводиться з достатньою щільністю, в залежності від конструкції ковбасного шприца. Це запобігає деформації продукту, що готується або концентрацію жиру при подальшій термічній обробці. Ковбасні шприци механічного типу застосовуються для наповнення ковбасної оболонки фаршем першого сорту або фаршем, який містить цільні шматочки м'яса. Механічні ковбасні шприци широко застосовуються на підприємствах м'ясопереробки. За допомогою ковбасних шприців виробляють ковбаси холодного копчення, сирокопчені ковбаси, варено-копчені ковбаси і багато інших, а також схожі за своєю консистенцією ковбасні вироби. Безперервна подача фаршу в ковбасний шприц механічним способом, забезпечує досить високу продуктивність апарату і точність дозування. Ковбаса, яка була проведена на механічному ковбасному шприці має виражений малюнок на зрізі, і на смак відчувається, що в ковбасі присутні цільні шматочки м'яса. Ковбасний шприц механічного типу використовують також і для виробництва молочних ковбас, сосисок, сардельок та іншої подібної ковбасної продукції.
Основні переваги ковбасного шприца: - механічний принцип подачі фаршу, а значить висока продуктивність і точність дозування, не завдасть пошкоджень структурі фаршу.
- ковбасні механічні шприци досить економічні, так як споживана потужність набагато нижче, ніж у вакуумних шприців. - на екрані ковбасного шприца відображаються поточні параметри і статистика виробництва. - ковбасний механічний шприц легко розбирається для мийки, деталі ковбасного механічного шприца, які стикаються з продуктом, виготовляються з нержавіючої сталі, ковбасний механічний шприц відповідає всім санітарним вимогам харчових виробництв. - завдяки механізму, призначеному для зміни цівок, можна здійснювати заміну оболонки, при цьому, в цей же час друга оболонка наповнюється фаршем, таким чином продуктивність збільшується вдвічі. - ковбасний механічний шприц компактно раціонально сконструйований, зручний в обслуговуванні, простий в управлінні та експлуатації, ковбасний механічний шприц може з'єднуватися з будь-яким потрібним вам кліпсатором для виробництва сервелатів та інших копчених ковбас.
В наявності
В наявності
В наявності