Акуратно розставлені гарячі страви та салати на стильній функціональній робочій поверхні перетворять випадкових відвідувачів на постійних клієнтів.
Лінія самообслуговування кафе складається з декількох важливих елементів.
Охолоджуваний прилавок використовують не тільки для охолодження готових страв, але і для демонстрації, роздачі готової продукції, оскільки обладнаний він прозорими дверцятами і внутрішнім підсвічуванням, яка вигідно підкреслить страви.
Марміти перших страв використовуються, як і всі марміти для підтримки в гарячому стані перших страв. Наплитні марміти ставляться на 2 або 3 конфорки, виготовляються з нержавіючої сталі, бувають газові або електричні.
Марміти других страв використовуються в лінії роздачі для підтримки в підігрітому стані других страв: гарнірів, соусів. Оснащується гастроємностями. Марміт других страв може бути універсальним, тобто використовуватися для зберігання не тільки гарнірів, але і супів, перших страв.
Для викладення столових приладів або серветок або хліба використовується спеціальна стійка для столових приладів. Встановлюється на початку або кінці лінії роздачі, займає зовсім небагато місця, але є невід'ємним атрибутом лінії самообслуговування.
Спеціальні кутові елементи служать для створення ліній самообслуговування необхідної конфігурації. Бувають внутрішні або зовнішні, дають можливість розгорнути виробничу лінію в будь-яку сторону.
Нейтральний стіл - великий простір для викладення готових страв у посуді, або просто чисті тарілки та інші аксесуари.
Касова кабіна є робочим місцем продавця-касира, розміщується праворуч або ліворуч від лінії роздачі.
Головні переваги ліній роздачі це:
Ha сайті "Комплекс Проект" ви зможете вибрати лінію роздачі від відомих європейських або вітчизняного виробників. На сайті ви побачите фото лінії роздачі , а ми допоможемо визначитися з вибором найбільш підходящої вам лінії роздачі.
Под заказ
В наявності
В наявності
В наявності