В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Вітрини холодильні призначені для недовготермінового зберігання готової продукції на вашому підприємстві громадського харчування. Вітрини холодильні ставлять з метою демонстрації продукції на лінії самообслуговування. Обладнання зберігає свіжість продукції, його смакові якості та зовнішній вигляд.
Вітрини холодильні бувають підлогові і настільні. Холодильна вітрина настільна встановлюється на прилавках і зручна для зберігання, наприклад, різних начинок. Також вітрини холодильні класифікуються на вітрини закритого і відкритого типів. Відкриті холодильні вітрини забезпечують доступ клієнтам до продукції, що зберігається у вітрині. Закриті вітрини такого доступу не надають.
Вітрина холодильна вертикальна відрізняється від інших конструкцією дверей: вона може бути орна або розсувна (двері-купе).
Вітрини кондитерські холодильні служать для демонстрації продукції і нетривалого її зберігання в торгових залах. Так, кондитерська вітрина кондитерська холодильна дозволяє вигідно оформити вироби. Різні моделі можуть мати висувні піддони, низькотемпературне автовідтаювання. Прилавок вітрина холодильний дозволяє зберігати всі продукти відповідно до норм в готовому для вживання вигляді.
Залежно від температурних режимів вітрини холодильні настільні і підлогові діляться на:
• Низькотемпературні;
• Середньотемпературні;
• Комбіновані.
Низькотемпературні вітрини холодильні вітрини працюють з температурою від 0 ° до -18 ° С, в них зберігають продукти глибокої заморозки, які мають високу чутливість до умов зберігання. Наприклад, морозиво. Для попередньо заморожених продуктів, але для короткочасного зберігання використовують низькотемпературні вітрини холодильні, температура в яких становить від + 6 ° С до -6 ° С.
В холодильних вітринах середньотемпературних використовується температура від + 1 ° С до + 7 ° С. Середньотемпературні вітрини холодильні використовують для зберігання незамороженої продукції (молочна продукція, напівфабрикати, готові салати, ковбаси). Комбіновані вітрини холодильні використовують для зберігання продуктів різного ступеня заморозки і з різними умовами зберігання. Температура в них варіюється від + 6 ° С до -6 ° С.
Вітрини холодильні найчастіше виготовляють з нержавіючої сталі. Також підлогові моделі можуть виготовлятися з граніту. Холодильні вітрини оснащені двома типами циркуляції повітря: примусова або природна. При примусовій циркуляції повітря вбудовані вентилятори ганяють холодне повітря по всій камері. Не рекомендується використовувати для зберігання і демонстрації тістечок, тортів та інших продуктів без упаковки. Природна циркуляція повітря - це система, при якій холодне повітря від випарів лягає на продукти. Такі вітрини ідеально підходять для демонстрації і зберігання продуктів без упаковки. Площа викладки вітрини холодильної може бути від 80 см до 120 см.
Компанія "Комплекс Проект" пропонує широкий асортимент професійного обладнання торгові холодильні вітрини від виробників: Україна, Cold (Польща), Bartsher (Німеччина), Tekna (Білорусь), Tefcold (Данія), Марихолодмаш (Росія), ТехноХолод, Росія, Crystal (Греція), Frosty (Італія), Igloo (Польща), Scaiola (Італія). Пропонуємо холодильні вітрини (Харків, Луганськ, Київ та інші) з доставкою по Харкову і всій Україні. Вибирайте холодильні вітрини, ціна на які вказана на сайті.
На сайті "Комплекс Проект" в розділі Б/У обладнання представлені холодильні вітрини бу. Дивіться, вибирайте, замовляйте! Фахівці нашої компанії проконсультують вас у виборі обладнання холодильні вітрини.
В наявності
Под заказ