Морозильний стіл - прекрасний спосіб зберігання продуктів в низькотемпературному режимі. У морозильних столах температура опускається до 20 ° морозу і нижче. На професійній кухні встановлюють такі вироби для економії простору. Більшість обладнання такого плану використовується для розміщення таких продуктів, які повинні бути завжди під рукою, заготовок і напівфабрикатів.
Переваги морозильного столу:
Стільниця може бути виконана з покриттям з нержавіючої сталі або штучного каменю.
Ha що потрібно звернути увагу при виборі морозильного столу?
Залежно від спеціалізації закладу може відрізнятися тип стільниці. Для роботи з тестом краще кам'яна стільниця, для переробки м'яса або соковитих овочів - з бортиком.
Важливим є обсяг камери і кількість поличок і висувних ящиків. Потрібно добре розуміти, що ви будете зберігати в морозильній камері столу, щоб конфігурація поличок і ящиків відповідала потребам кухаря.
Надійність роботи агрегату залежить також від здатності протистояти впливу високих температур зовні, адже на кухні зазвичай досить жарко.
Як купити холодильне обладнання в нашому інтернет-магазині?
Ми пропонуємо продукцію відомих брендів і ціна на ці товари в нашому інтернет-магазині приємно дивує.
Замовити можна не тільки сам товар, але і розробку плану кухні із застосуванням різного технологічного оснащення.
Доставка по всій Україні великими транспортними операторами - «Нова пошта», «Делівері», «Інтайм» і багато інших. У Києві, Одесі та Харкові - містах, де є наші склади - можливий самовивіз покупок.
Зручна для юридичних і фізичних осіб система розрахунку - оплатити товар можна як готівкою, так і по безналу.
Под заказ
В наявності
В наявності