В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Холодильні столи Саладетта
Столи холодильні - це спеціальне професійне обладнання для кухні ресторану, кафе, столи, в яких внутрішній обсяг охолоджується штучно. Саладетти незамінні в точках громадського харчування, де страви готуються відкрито на очах у відвідувача. Вони можуть бути як настільними, так і підлоговими. Холодильні столи для інгредієнтів знадобляться у відділах супермаркетів, а також у кафе, де готують піцу. Інгредієнти на виду у клієнта і у кухаря, а робоча поверхня столу використовується для формування піци. Відвідувачі вибирають улюблену начинку, кухар тут же набирає її і додає в страву. Кафе і їдальні активно практикують використання саладетт безпосередньо для овочевих і фруктових салатів.Под заказ
В наявності
В наявності