Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Виробники
Корпус шкафа:
Объем шкафа, л:
Количество дверей шкафа:
Довжина,мм :
Ширина,мм :
Висота,мм :
Сбросить все фильтры

Шафи холодильні

 

 

Холодильна шафа: обладнання для торгових залів

 

Холодильна шафа - обладнання, розроблене спеціально для закладів торгівлі і зокрема аптек, що має істотну відмінність від звичних холодильників.

 

 

 

 

Наприклад, різними є:

  • Розміщення компресорно-конденсаторного агрегату (в холодильниках тільки внизу, в той час як в холодильних шафах можливі варіанти);
  • Тип дверей (можливі скляні і закриті, двері-купе);
  • Присутність обладнання для примусової конвекції.

 

 

Існують низькотемпературні, середньотемпературні, комбіновані різновиди. Перші підтримують температуру нижче 0 ° С, тому в них можна зберігати нетривалий час напівфабрикати або заморожені продукти. У середньотемпературних шафах підтримується температура прохолодна, але плюсова - 0 - + 8 ° С. У холодильного обладнання комбінованого типу в камері зберігається температуру близько 0 ° С.

 

 

Більшість холодильних шаф мають продуману систему теплоізоляції, завдяки якій розміщена в них продукція не нагріється швидко в разі поломки або перебоїв з енергопостачанням.

Як вибрати холодильну шафу?

Перше питання, на яке потрібно відповісти - що саме ви будете в ньому зберігати? Від цього залежить температурний режим і тип поширення холоду.

Упаковані продукти не будуть втрачати вологи і відповідно вагу, тому їх показано розміщувати в камерах з системою примусової конвекції. Продукти, які можуть обвітритися, розміщують в оснащенні без примусової конвекції.

Низькотемпературні шафи затребувані при продажу замороженої продукції і напівфабрикатів.

 

 

 

Середньотемпературні - для продажу молокопродуктів, різноманітних напоїв.

Важливе внутрішнє планування. Ідеальним варіантом вважається холодильне оснащення з великою кількістю поличок, які можна встановлювати на кріплення на різних рівнях.

Якщо ви вибираєте агрегат великого обсягу, віддавайте перевагу моделям з декількома ізольованими один від одного відсіками. Вони більш економні.

Двері-купе повинні поєднуватися з холодною повітряною завісою - покупці при самообслуговуванні нерідко залишають двері відкритими або напівприкритими.

Важливим фактором є місце, в якому буде розташоване обладнання. Існують масивні і об'ємні підлогові - а також компактні настільні моделі. Мінімальний обсяг холодильної шафи - близько 35 літрів. Максимальний досягає 1400 літрів.

 

 

Існують нюанси і в обладнанні, призначеному для торгівлі в приміщенні і на вулиці. Виробники розробили для торгівлі на вулиці лінійку антивандальних холодильних шаф.

Ну і нарешті, важливим фактором є виробник. Популярні бренди - це висока ціна і відповідна якість. Але надійну і практичну продукцію хорошого енергозберігаючого класу можна підібрати і в модельному ряді менш відомих виробників.

Як купити обладнання в нашому інтернет-магазині?

Ми пропонуємо придбати онлайн агрегати з різними технічними характеристиками.Якщо у вас виникають сумніви при виборі - звертайтеся до наших менеджерів. При створенні торгової точки з нуля можна замовити план оснащення торгової точки обладнанням.

Доставка по території України транспортними службами «Інтайм», «Нова пошта», «Делівері» та іншими. У Харкові, Києві та Одесі можливий самовивіз зі складів.

 

Зручна для фізичних та юридичних осіб система розрахунків.

 

 


+380 (97) 525 25 41