В наявності
Код товара: 11905
Диспенсер HENDI 240700 ідеально підійде для приготування глінтвейну або окропу. Час закипання +/- 75 хвилин. He придатний для підігрівання шоколаду.
Диспенсер для глінтвейну виконань з нержавіючої сталі, ізольовані ручки і некапаючий кран для зручності при використанні.
Термостат диспенсеру c діапазоном температур до 110 ° C. Важливо! Для приготування глінтвейну не встановлюйте температуру вище 90 ° C.
Доставка
Самовивіз зі складу Харків, Київ, Одеса Кур'єрська доставка Харків, Київ, Одеса Нова пошта Автолюкс Нічний експресОплата
Безготівковий розрахунок.
Для юридичних осіб (з ПДВ): оплата здійснюється згідно з виставленим рахунком-фактурою на розрахунковий рахунок нашої юридичної особи платника ПДВ. Для фізичних осіб-підприємців (ФО-П): оплата здійснюється згідно з виставленим рахунком-фактурою на наш розрахунковий рахунок.Готівковий розрахунок:
Для приватних покупців та фізичних осіб-підприємців (ФО-П): – Готівка через банк. Прямий платіж на наші реквізити можна здійснити через найближчий банк. – Готівкою у нашому офісі. – Післяплатою: оплата здійснюється при отриманні товару в службі доставки + % вантажоперевізнику за послугу пересилання грошей (тарифи встановлює перевізник). У деяких випадках менеджер може попросити зробити передплату за товар у розмірі вартості послуги перевезення (за тарифами вантажоперевізника). Передплата є гарантією того, що Ви приїдете за своєю посилкою, а нам не доведеться оплачувати порожнє перевезення товару. Дякую за розуміння!В наявності
В наявності
В наявності