Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Виробники
Рівні, шт:
  • (1)
Парозволоження:
Сбросить все фильтры

Апарат шокової заморозки

В наявності

Ціна: 112 479 грн
  • Виробник:Frosty
  • Країна виробник:Италия
  • Потужність, кВт: 760
  • Напруга, В:220
  • Кількість рівнів:10
  • Габаритні розміри (ДхШхВ), мм:800x800x1515
  • Продуктивність в режимі охолодження (+ 70... + 3С), кг/90хв.:40
  • Продуктивність в режимі заморозки (+ 70... -18С), кг/240хв.:28
  • Місткість пекарських листів:(600х400х40 мм), шт 10
  • Шум, децибел:5

В наявності

Ціна: 98 246 грн
  • Виробник:DGD
  • Країна виробник:Италия
  • Актуальність ціни на дату:24.04.2019

В наявності

Ціна: 860 грн

Під замовлення

Ціна: 114 255 грн

В наявності

Ціна: 1 935 грн

В наявності

Ціна: 1 756 грн

В наявності

Ціна: 4 837 грн
Сторінка 2 з 4

 

Камера заморозки влаштована за принципом теплоізоляційного контуру. Апарат для шокової заморозки оснащений входом і виходом - в просторі між ними відбувається рух візків з продуктами. Каркас камери складають модульні ізольовані панелі, зовні покриті пластиком, всередині оббиті сталлю.

Морозильні камери оснащені відбійниками з нержавіючої сталі, як захист від випадкових ударів. Дно обладнання виконано з міцного ізоляційного матеріалу і покрито нержавіючою сталлю.

Камери шокової заморозки оснащені бічним горизонтальним випарником. Максимальна циркуляція повітря, а відповідно висока продуктивність повітря забезпечується за допомогою відцентрового вентилятора. Відтаювання випарника відбувається за рахунок застосування гарячого газу і ТЕНів. Після відтавання випарника, вода накопичується в трапі з нержавіючої сталі.

 

Камера шокової заморозки: види

Апарати шокової заморозки діляться на кілька типів залежно від їх функціональності. Так, «бласт-чиллери» використовуються тільки для швидкого охолодження продуктів. «Бласт-фризери» - апарати, які працюють в режимі охолодження і заморозки, знижують температуру всередині продуктів з + 70 до + 3 ° C менш, ніж за 1,5 години, а в режимі     заморозки - з + 70 до -18 ° C менш ніж за 4 години.

Від швидкості зниження температури залежить втрата якісних характеристик продукту. Чим швидше знижується температура - тим менше втрата.

Апарат шокової заморозки застосовується у великих закладах громадського харчування, наприклад, в ресторанах.Для таких закладів передбачені спеціальні системи, здатні швидко охолоджувати продукти в бласт-чиллерах з подальшим їх розігрівом перед подачею. З використанням бласт-чиллером можна обійтися пароконвектоматом, навіть якщо необхідно розігріти до 400 порцій різних страв. justify; "> Вибирайте на сайті компанії "Комплекс Проект" апарат шокової заморозки. Ціна вказана на сайті. Менеджери компанії дадуть відповідь на всі питання і проконсультують, яке обладнання для шокової заморозки вибрати.

РЕКОМЕНДОВАНІ ТОВАРИ

плита_индукционная_6_конфорок_21_кВт.jpg
Плита індукційна підлогова 6 конфорок з бортом

В наявності

Ціна: 65 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:6
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:21
  • Напруга, В:380
7384f4b9f80fa174814e56db39c5832f188
Шафа холодильна SNAIGE CD14SM-S3003C

В наявності

Ціна: 13 634 грн
shkaf-holodil-nyj-snaige-cd48dm-s300ad-1 (1)
Шафа холодильна SNAIGE CD48DM-S300AD

В наявності

Ціна: 42 296 грн
плита_индукционная_2_конфорки_7_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 2 конфорки 7 кВт

В наявності

Ціна: 22 100 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:2
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:7
  • Напруга, В:220/380
плита_индукционная_4_конфорки_21_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 6 конфорок

В наявності

Ціна: 63 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:4
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
  • Температурний режим:60°С-280°С.
  • Потужність, кВт:14
  • Напруга, В:380


+380 (97) 525 25 41