В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Під замовлення
Пекарська шафа є одним з найбільш затребуваних видів теплового обладнання на професійній кухні, особливо там, де налагоджено виробництво випічки. На фабриці, кухні ресторану або кафе, кондитерського цеху або хлібопекарського виробництва не обійтися без пекарської шафи.
Що ж являє собою пекарська шафа?
Шафи пекарські електричні використовуються для випічки рогаликів, булочок, коржиків та інших хлібобулочних виробів.
Основна частина пекарської шафи - пекарна камера. Зверху і знизу камери розташовуються Тени, які закриті панелями внутрішньої обшивки. У камеру встановлюються противні або хлібопекарські форми, це залежить від типу або виду виробу, що випікається. Опір контактує з нижньою частиною пекарської шафи, а продукт - з нагрітим повітрям камери. Повітря по камері переміщається природно, без зовнішнього впливу, так званий природний теплообмін. Температура нагріву і випічки регулюється за допомогою декількох терморегуляторів. Дверцята пекарської шафи виконуються з подвійного жароміцного прозорого скла. Кухар може спостерігати і контролювати весь процес випічки, не відкриваючи двері.
Деякі пекарські шафи називають «жарочно-пекарська шафа», проте головною відмінністю пекарської шафи від жарокової є наявність функції парозволоження. За допомогою системи парозволоження на випічці з'являється тверда апетитна скоринка вже в перші хвилини його приготування, а також сприяє збільшенню тестозаготівлі в об'ємі. Скоринка при наявності пари з часом стає пластичніше, поверхня виробу - блискучою і рівною.
Одним з найважливіших параметрів пекарського шафи є кількість секцій в ньому і їх розмір. Як правило, максимальна кількість секцій - чотири. Залежно від їх кількості підбираються максимальна продуктивність і потужність пекарської шафи. Додатковою перевагою пекарського шафи може бути наявність або можливість установки розстійкової камери. Зазвичай розстойка монтується внизу шафи і служить його основою-опорою. У всіх моделей різних виробників час розігріву пекарської шафи практично однаковий і варіюється від 40 до 50 хвилин.
Не забувайте під час випічки контролювати в пекарній камері температурний режим, а також вибирати оптимальний режим нагріву верхнього і нижнього ТЕНів. При додаванні води в парогенератор стежте, щоб туди не потрапила зайва кількість води.
Обладнання буде радувати вас апетитною смачною випічкою кожен день.
Компанія «Комплекс Проект» пропонує пекарські шафи вітчизняного виробника за найкращими цінами! Звертайтеся до менеджерів за консультацією, вони дадуть відповідь на всі ваші запитання і допоможуть підібрати оптимальну модель.
В наявності
Под заказ
В наявності