Тістоділювачі і тістоокруглювачі - це спеціальне хлібопекарське обладнання, призначене для механізованого ділення тіста на заготовки необхідної ваги і автоматичного формування округлених шматочків тіста або закатаних в циліндр (для випічки багетів). Ці апарати активно застосовуються на підприємствах хлібобулочної та кондитерської. промисловості. Лінія дільник-круглитель використовується в промислових кондитерських і пекарських цехах, окремі компактні апарати встановлюються в невеликих міні-пекарнях.
Принцип дії більшості тестодавців включає три основні функції:
має відповідати наступним вимогам: безпека, ергономічність, ефективність, продуктивність і довговічність. Лише при дотриманні всіх цих вимог машина стане вашим справжнім помічником на виробництві і буде радувати вас і покупців вашої продукції.Дільники тесту так само можуть виконувати функцію округлення тесту.
Тестоокруглювач - це машина, призначена для додання тестовим заготовкам кулястої форми. Вона підвищує щільність тесту і її пористість, що позитивно позначається на якості тесту.
Найбільш широко відомі тестоокруглювачі, так званого "равликового типу", округлюють тестову заготовку за рахунок її просування через равликоподібну кришку машини. Розмір отримуваної заготовки залежить від відстані між стінками канавок "равлики ".
Тестоокруглювачі широко застосовуються на кондитерських і хлібобулочних підприємствах. Вони є важливою частиною всього виробничого процесу. Найчастіше їх використовують у виробництвах високої і середньої потужності для роботи з великою кількістю тесту. Найбільш часто це обладнання можна зустріти в піцерійному і пекарному виробництвах, так як висока продуктивність тестоделителей (середня становить близько 500-700 порцій на годину) не затребувана на дрібних підприємствах. Маса цих заготовок може коливатися від 0,05 до 1,2 кг залежно від призначення машини.
Для невеликих виробництв вибирають тістоделітелі-округлювачі, що поєднують в собі обидві функції цих машин.
В наявності
Под заказ
В наявності