Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній

Розстоєчні шафи б/у

Розстоечний шафа б/у

 

Расстоечные шафы б/у - вид теплового обладнання, яке використовується для расстойки хлібобулочних і кондитерських виробів, а також для підтримки вже готових виробів в гарячому стані.

Розстойка б/у або розстійна шафа б/у широко застосовується на хлібопекарських виробництвах, хлібзаводах, кондитерських цехах, підприємствах громадського харчування. Розстійкові шафи б/у прийнято використовувати на виробництві в одній лінії з пароконвектоматами або конвекційними печами. Розстоечний шафа б/у допоможе правильно організувати роботу вашого підприємства, запобігти простої в робочий час, адже завантажити расстоечный шафа продукцією можна з вечора. У деяких моделях розстоечних шаф б/у передбачена функція автоматичного контролю процесу расстойки.

Розстійкові шафи б/у виготовляються з нержавіючої сталі. З цього матеріалу повинна бути виготовлена як внутрішня камера, так і зовнішній короб. Гладка поверхня всередині і зовні дозволяє зручно чистити і мити розстійкову шафу б/у. Двері обладнані жароміцним прозорим склом, через яке кухар може спостерігати весь процес рсстойки виробів.

 

Як працюють розстійкові шафи б/у

 

Перед приміщенням виробів в пароконвектомат або конвекційну піч, тісто повинно пройти етап расстойки в расстоечном шафі. Різні розстійкові шафи б/у можуть вміщати в себе різну кількість рівнів для противнів. Найбільш поширені розстійні шафи - на 6-10 рівнів. У камері розстійкової шафи відбувається розподіл тепла за допомогою руху потоків теплого повітря знизу вгору.

Bo час замісу і формування тіста, вуглекислий газ залишається в ньому, тобто, повністю не видаляється. Расстойка призначена для того, щоб розпушити тісто, надати виробам необхідного обсягу.

Розстійкові шафи б/у можуть вміщати в себе від 1 до 20 візків з рівнями під противні. Вибір розстійкової шафи повинен залежати від обсягів вашого виробництва, а також від продуктивність вашої конвекційної або пароконвекційної печі.

Після закінчення розстойки щільність виробів зменшується, а об'єм збільшується. У робочій камері під час расстойки постійно підтримується високий рівень вологості, щоб при збільшенні об'єму і зміні форми тесту, на його поверхні не утворилися тріщини або розриви.

Процес розстойки тесту може займати від 20 до 120 хвилин. Час роботи розстоечного шафи б/у залежить від деяких факторів: спосіб механічної обробки тіста, якість борошна, кількість жиру в тісті, маса тестової заготовки, кількість цукру в тісті. Ці фактори можуть уповільнити прискорити процес розстойки. Також, необхідно враховувати, що заготовки виробів, поміщені безпосередньо на поди, розстоюються швидше, ніж заготовки у формах.

РЕКОМЕНДОВАНІ ТОВАРИ

7384f4b9f80fa174814e56db39c5832f188
Шафа холодильна SNAIGE CD14SM-S3003C

В наявності

Ціна: 13 634 грн
плита_индукционная_6_конфорок_21_кВт.jpg
Плита індукційна підлогова 6 конфорок з бортом

В наявності

Ціна: 65 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:6
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:21
  • Напруга, В:380
плита_индукционная_2_конфорки_7_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 2 конфорки 7 кВт

В наявності

Ціна: 22 100 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:2
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:7
  • Напруга, В:220/380
shkaf-holodil-nyj-snaige-cd48dm-s300ad-1 (1)
Шафа холодильна SNAIGE CD48DM-S300AD

В наявності

Ціна: 42 296 грн


+380 (97) 525 25 41