Шоколадні десерти високо цінують у всьому світі. Кондитери намагаються урізноманітнити солодке меню, створюючи бездоганні смакові поєднання. Такое задоволення вам може подарувати шоколадний фонтан .
Фондю - це чудове блюдо швейцарської кухні в останні роки стало дуже популярним у багатьох ресторанах. Зараз до складу цієї страви входять різні інгредієнти, хоча спочатку це був сир і вино.
Професійний шоколадний фонтан - спеціальний пристрій, який складається з каскадів за якими циркулює розігрітий до рідини шоколад, виготовлений з високоміцної нержавіючої сталі. Їх використовують для оригінальної подачі фондю-десертів, на різних святах та інших заходах.
Шока коладне фондю - популярний десерт для дітей і дорослих. Для його приготування використовують фонтан і шоколад особливих сортів, який містить великий відсоток какао.
Його температура плавлення становить 35-40 градусів.
Конструкція фонтану для фондю . Як він працює?
Нагрівальний елемент, який розташований в нижній частині приладу.
Набір каскадів за якими стікає шоколад.
Чаша
Перед початком роботи ви засипаєте шоколад в чашу і включаєте нагрів. Після цього можна включити основний режим роботи. За допомогою спеціального механізму рідкий шоколад піднімається на верх, звідки плавно і красиво стікає.
При досягненні нижнього рівня він нагрівається, а отже цикл знову повторюється. Під час роботи фонтану ви можете обмакувати в нього шматочки фруктів і шоколаду, печиво та інші смаколики.
Фонтани для фондю можуть відрізнятися розміром, кількістю ярусів і діаметром.
Великі шоколадні фонтани для фондю найчастіше використовують ресторани і кафе, але вони в рази перевищують вартість простих міні фонтанів для домашнього використання.
Від розмірів шоколадного фонтану для фондю залежить його продуктивність. Ви можете завантажити мінімум 3 кг шоколаду за один раз і 30 кг максимум.
При виборі шоколадного фонтану для фондю , в першу чергу враховуйте кількість гостей на вашому заході.
Як подають шоколадний фондю?
Шока коладний фонтан - це цілком захоплююче і незабутнє видовище. Це невід'ємна частина корпоративних вечірок, банкетів і багатьох інших свят.
Це ласощі дуже просте і легке в подачі. Вам потрібно лише завантажити шоколад і подати закуски.
Переваги шоколадного фонтану для фондю :
Дозволить кожному гостю відчути себе кондитером.
Надасть можливість відчути нові смакові якості продукту і насолодитися подачею.
Здивує не тільки дитину але і дорослого
3-4х ярусні фонтани мають підсвічування на підставці, для підвищення висоти.
І пам'ятайте, якщо фонтан має зовсім невелику вартість, це означає, що для його роботи використовують не високоякісний шоколад.
Яких розмірів буває шоколадний фонтан для фондю ?
Існую фонтани, які розраховані на 100 осіб. Їх розмір становить 111 см, а ємність об'ємом в 10 кг
Трохи менші на 70 осіб, мають розмір - 90 см, і ємність - 7 кг
Для невеликих заходів з маленькою кількістю людей, підійде 50-сантиметровий фонтан, з об'ємом чаші в 3 кг шоколаду.
При виборі шоколадного фонтану для фондю зверніть увагу на такі фактори:
Максимальна і мінімальна величина завантаження
З якого матеріалу виготовлений корпус
Потужність і напруга
Габариты и вес
Кількість рівнів і висота.
Шоколадный фонтан для фондю - це розкіш, яка сьогодні доступна кожному. Купити шоколадний фонтан для фондю ви можете в інтернет-магазині професійного обладнання для кафе, барів і ресторанів «Комплекс Проект».
Под заказ
В наявності