Під замовлення
Під замовлення
В наявності
В наявності
В наявності
Під замовлення
В наявності
Під замовлення
В наявності
В наявності
Змішування - один з основних процесів, які відбуваються під час приготування їжі. Для змішування продуктів використовуються професійні блендери. Перший блендер з'явився ще в 1922 році, коли громадянин Америки поставив крутиться ніж на дно глечика. З тих пір цей процес вдосконалюється і стає все більш автоматизованим. Якщо ви вирішили професійний блендер купити, то можете бути впевнені, що апарат впорається з приготуванням пюреобразних мас, змішуванням і збиванням абсолютно без проблем. Професійні блендери - незамінні кухонні помічники.
Професійний занурювальний блендер можна використовувати на кухні:
Розрізняють традиційні стаціонарні блендери і занурювальні блендери.
Стаціонарні блендери складаються з базової частини, на якій розміщений спеціальний контейнер-глечик, що закривається щільною кришкою. Так влаштовані блендери, які найчастіше можна зустріти на професійній кухні ресторану, кафе або іншого закладу громадського харчування.
Занурювальний блендер - апарат, який відрізняється своєю компактністю і мобільністю. Робочий механізм блендера занурюють в чашу з продуктом. Занурювальні блендери оснащені різними насадками, змішувати продукти можна в будь-якому посуді. Необхідно враховувати, що за допомогою занурювального блендера можна перемішувати швидко тільки легкі продукти. Тверді овочі або лід подрібнити такий блендер не зможе.
Призначення блендерів. Якщо ви вирішили купити професійний блендер, то спочатку необхідно визначитися, для чого він буде використовуватися і де буде розміщений. Якщо це професійна кухня, то можна використовувати апарат з невигадливим дизайном, але такий, який впорається зі змішуванням будь-яких продуктів. Якщо ви плануєте придбати блендер для барної стійки, то виробники пропонують професійні блендери з витонченим дизайном і прозорою чашею, в якій клієнт зможе спостерігати весь процес приготування.
Потужність професійного блендера. Для нормальної продуктивності ваш блендер повинен здійснювати не менше 10 000 оборотів в хвилину. Професійні блендери, представлені на нашому сайті, в середньому мають потужність 12 500 - 16 700 обертів на хвилину.
Матеріал склянки для блендера. Чаша для змішування може бути виготовлена з пластику, скла або нержавіючої сталі. Чаші з пластику красиві, легкі і дозволяють спостерігати весь процес змішування, проте вони недостатньо міцні, наприклад, для змішування коктелів, в яких використовується лід або для приготування гарячих страв. Ці чаші з часом можуть подряпатися або потемніти. Склянки з нержавіючої сталі - найбільш практичний матеріал, вони не деформуються і не тріскаються.
Комплектуючі матеріали. Всі деталі повинні бути виготовлені з металу без використання пластику. Пластик, як відомо, крихкий, ненадійний, схильний до деформацій.
Професійні блендери для коктейлів в експлуатації нескладні. Виробники оснащують свої апарати водонепроникним дисплеєм з яскравим підсвічуванням, який відображає запрограмовані режими змішування, час, що залишився до закінчення циклу, потужність.
Перед вибором блендера визначтеся з основним: яка кількість циклів змішування буде відбуватися за раз, як часто планується використовувати блендер, де він буде розміщуватися і хто ним буде користуватися.
Ми склали невеликий ряд рекомендацій, які стануть у нагоді при покупці прфесійного блендера.
Ємність.
Навантаження.
За своїм призначенням блендери можуть класифікуватися на побутові, для експлуатації в домашніх умовах, і на професійні. Професійні блендери використовуються на кухні ресторану або кафе і відрізняються продуктивністю. Такі типи апаратів витримують навантаження приготування до 150 сумішей або напоїв на день.
Основа блендера.
Від того, якою основою обладнаний блендер, залежить його стійкість. Перевіряти стійкість блендера слід при включеному режимі. Тоді буде видно, наскільки сильно впливає робота мотора на цей параметр.
Матеріал деталей і чаші.
Далі слід перевірити, з яких матеріалів виготовлений блендер. Краще, якщо це буде нержавіюча сталь. Блендер не повинен піддаватися впливу іржі, корпус і деталі повинні бути міцними, не повинні ламатися або дряпатися.
Найчастіше виробники оснащують свої блендери склянками з небитого полікарбонату або нержавіючої сталі. Можливі склянки з пластику або скла. Скло, безсумнівно, не дряпається, не тьмяніє, а його масивність - ознака стійкості. Але такий матеріал важкий, дорогий і вимагає особливого догляду. Склянки з пластику з часом тьмяніють, дряпаються, вбирають в себе запах продукту.
Функціональність блендера.
Наявність додаткових функцією блендера - це, звичайно плюс. Але потрібно точно розуміти, чи потрібні додаткові опції на вашому виробництві, чи будете ви регулярно ними користуватися. А також враховуйте загальновідомий факт того, що чим простіше техніка, тим менше вона ламається.
Якщо ж ви вирішили придбати блендер з додатковими функціями, обов'язково перевірте наявність всіх насадок, їх якість, а також з якою легкістю вони приєднуються до блендера.
Деякі виробники пропонують моделі з додатковим отвором вгорі кришки для зручності доповідання продуктів або доливання рідин безпосередньо під час процесу приготування.
Керування блендером.
Сучасні блендери можуть мати два види панелі управління: сенсорна панель управління і кнопкова. Блендери з кнопковою панеллю управління гранично прості у використанні, але чистити кнопки складніше, ніж чистити сенсорну панель. Сенсорну панель можна програмувати, задавати необхідні параметри швидкості і часу.
Виходячи з цього параметра блендера, краще звертати увагу на зручність митися панелі управління.
Потужність блендера.
Потужність блендера прямо пропорційна його продуктивності, тому, чим більше потужність - тим швидше готується суміш або напій.
Максимально швидко розмішає інгредієнти блендер з наявністю декількох швидкостей (в середньому, 2 швидкості), а також з наявністю пульсового режиму.
B середньому, покупці вибирають блендер з потужністю до 750 Вт, це дозволяє часто використовувати блендер і максимально економити на електриці.
Безпечне використання блендера.
Блендер повинен бути оснащений спеціальним захистом від випадкового вимкнення. Довжина шнура повинна бути достатньою, а сам блендер обладнаний відсіком для шнура.
Додатково.
Вибирайте блендер, на чаші якого чітко видно поділу мірного склянки, щоб без проблем бачити обсяг завантажуваного продукту.
Якщо це важливо, то уточнюйте рівень шуму роботи блендера. Виробники пропонують моделі зі зниженим порогом шуму.
Вибирайте в "Комплекс Проект" блендер професіональний. Купити або замовити його можна прямо зараз на сайті або зв'язавшись по телефону з менеджером. Менеджери дадуть відповідь на всі ваші запитання і допоможуть підібрати оптимальний професійний блендер для вашого виробництва.
В наявності
Под заказ