В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Слайсер для ресторану - це спеціальний пристрій, призначений для нарізки ідеальних скибочок ковбаси, сиру, хліба та іншого. Слово слайсер походить від англійського слова slice-скибочка, шматочок, відповідно slicer - машинка для нарізки продуктів на скибочки, або ломтерезка.
Каретка слайсера може розташовуватися під кутом 90 градусів до ріжучої частини (вертикальні слайсері) або бути похилою (горизонтальні або гравітаційні). У гравітаційних машинках продукт потрапляє на ніж і своїм тиском полегшує процес нарізки.
Ручний слайсер для нарізки - весь процес притискання продукту, руху каретки і дискового ножа здійснюється вручну. Такі прилади використовуються зазвичай в гастрономічних відділах невеликих магазинів. В принципі, такі моделі застаріли і практично вийшли з ужитку.
Напівавтоматичні ломтерезки - в таких апаратах привід забезпечує обертання дискового ножа, а каретка з продуктом пересувається вручну. Такі слайсери використовують в гіпермаркетах або великих продуктових магазинах. Є найпопулярнішими.
Автоматичні слайсери - продукт на каретці утримують спеціальні притискні пристрої, каретка, як і дисковий ніж, рухається автоматично. Вони застосовуються на великих виробничих і переробних підприємствах.
Професійна ломтерезка використовується в закладах громадського харчування та магазинах. Виробники роблять обладнання для нарізки м'яса, сиру, овочів з різною продуктивністю, габаритами, з автоматичною або ручною подачею, з функцією автоматичного укладання нарізки, з функцією автоматичного охолодження та інше.
Часто виробники укомплектовують прилади другим піддоном, заточуючим пристроєм для ножа, додатковими ніжками для приладу.
B залежно від продукту, з яким буде працювати слайсер, розрізняють:
Слайсер для нарізки сиру має ніж з тефлоновим покриттям, щоб продукт не прилипав до ножа.
Ломтерезка для хліба заточена або зазубрена хвилеподібно, щоб хліб сильно не кришився.
Вибір ломтерезки - важливий момент, до якого потрібно підійти серйозно. Визначте для себе як часто, в яких цілях і для яких продуктів ви збираєтеся користуватися слайсером.
Важливим пунктом при виборі слайсера буде визначитися з матеріалом і діаметром ножа. Вибирайте слайсер з ножем з хромованої або нержавіючої сталі. Деякі виробники використовують антибактеріальне покриття на ножах. Це особливо важливо при роботі з сиром або ковбасою. Професійні слайсери зазвичай оснащені ножами діаметром 275-300 мм
Швидкість обертання ножа - наступний важливий аспект при виборі професійного слайсера. На професійних кухнях прийнято вважати, що чим вище швидкість - тим краще, проте для слайсерів оптимальна швидкість 200 обертів на хвилину. При середньому обертанні ножа відбувається менше втрати продукту.
Продуктивність - ще одна відмінна риса слайсерів, яка показує, скільки скибочок на годину він нарізає або протягом якого часу працює без зупинки. Як правило, слайсер професійний може працювати до 4 годин безперервно. Існують слайсери з функцією охолодження двигуна, які здатні працювати до 12 годин без перерви.
Якщо корпус апарату виконаний з нержавіючої сталі, то це буде набагато краще корпусу з пластику.
Компанія "Комплекс Проект" пропонує апарат для нарізки різних продуктів від виробників Hendi, R.G.V., EWT Inox, Liloma. Менеджери нашої компанії дадуть відповідь на всі ваші запитання і підберуть оптимальний слайсер саме для вас.
В наявності
В наявності
В наявності