Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Виробники
Толщина нарезки, мм :
Диаметр лезвия,мм:
Напряжение-2
Сбросить все фильтры

Слайсери

Під замовлення

Ціна: 10 295 грн

Під замовлення

Ціна: 10 377 грн

Габарити: 520х460х380

Напруга: 220 (В)

Потужність: 0,45 (кВт)

Дата зміни: 02.04.19

В наявності

Ціна: 10 380 грн
  • Виробник:GGM GASTRO
  • Країна виробник: Німеччина
  • Діаметр леза, мм:220
  • Товщина нарізки, мм:0,2 ~ 12
  • Потужність, кВт:1,2
  • Підключення, В:220
  • Габарити, мм:360х350х320
  • Bec, кг:15

В наявності

Ціна: 10 541 грн

В наявності

Ціна: 11 140 грн

В наявності

Ціна: 11 300 грн

Під замовлення

Ціна: 11 336 грн

В наявності

Ціна: 11 666 грн

В наявності

Ціна: 12 245 грн

Під замовлення

Ціна: 12 686 грн

В наявності

Ціна: 12 882 грн

В наявності

Ціна: 12 899 грн

В наявності

Ціна: 13 028 грн

Під замовлення

Ціна: 13 195 грн

В наявності

Ціна: 13 430 грн

В наявності

Ціна: 13 764 грн

В наявності

Ціна: 13 905 грн

В наявності

Ціна: 15 010 грн

В наявності

Ціна: 389 грн

В наявності

Ціна: 15 846 грн

В наявності

Ціна: 16 542 грн

Під замовлення

Ціна: 16 583 грн

В наявності

Ціна: 16 655 грн

В наявності

Ціна: 17 290 грн
Сторінка 2 з 4

Слайсер, купити (Київ, Україна)

Слайсер для ресторану - це спеціальний пристрій, призначений для нарізки ідеальних скибочок ковбаси, сиру, хліба та іншого. Слово слайсер походить від англійського слова slice-скибочка, шматочок, відповідно slicer - машинка для нарізки продуктів на скибочки, або ломтерезка.

 Слайсеры

 

Слайсеры

Каретка слайсера може розташовуватися під кутом 90 градусів до ріжучої частини (вертикальні слайсері) або бути похилою (горизонтальні або гравітаційні). У гравітаційних машинках продукт потрапляє на ніж і своїм тиском полегшує процес нарізки.

Слайсер промисловий: який він буває

Ручний слайсер для нарізки - весь процес притискання продукту, руху каретки і дискового ножа здійснюється вручну. Такі прилади використовуються зазвичай в гастрономічних відділах невеликих магазинів. В принципі, такі моделі застаріли і практично вийшли з ужитку.

Напівавтоматичні ломтерезки - в таких апаратах привід забезпечує обертання дискового ножа, а каретка з продуктом пересувається вручну. Такі слайсери використовують в гіпермаркетах або великих продуктових магазинах. Є найпопулярнішими.

Автоматичні слайсери - продукт на каретці утримують спеціальні притискні пристрої, каретка, як і дисковий ніж, рухається автоматично. Вони застосовуються на великих виробничих і переробних підприємствах.

 Слайсеры

Професійна ломтерезка використовується в закладах громадського харчування та магазинах. Виробники роблять обладнання для нарізки м'яса, сиру, овочів з різною продуктивністю, габаритами, з автоматичною або ручною подачею, з функцією автоматичного укладання нарізки, з функцією автоматичного охолодження та інше.

Часто виробники укомплектовують прилади другим піддоном, заточуючим пристроєм для ножа, додатковими ніжками для приладу.

B залежно від продукту, з яким буде працювати слайсер, розрізняють:

  • · Слайсер для нарізки м'яса;
  • · Слайсер для овочів;
  • · Слайсер для ковбаси і сиру;
  • · Слайсер для хліба;
  • · Слайсер для риби.

Слайсер для нарізки сиру має ніж з тефлоновим покриттям, щоб продукт не прилипав до ножа.

Ломтерезка для хліба заточена або зазубрена хвилеподібно, щоб хліб сильно не кришився.

 

Ломтерезка: як вибирати

Вибір ломтерезки - важливий момент, до якого потрібно підійти серйозно. Визначте для себе як часто, в яких цілях і для яких продуктів ви збираєтеся користуватися слайсером.

Важливим пунктом при виборі слайсера буде визначитися з матеріалом і діаметром ножа. Вибирайте слайсер з ножем з хромованої або нержавіючої сталі. Деякі виробники використовують антибактеріальне покриття на ножах. Це особливо важливо при роботі з сиром або ковбасою. Професійні слайсери зазвичай оснащені ножами діаметром 275-300 мм

Швидкість обертання ножа - наступний важливий аспект при виборі професійного слайсера. На професійних кухнях прийнято вважати, що чим вище швидкість - тим краще, проте для слайсерів оптимальна швидкість 200 обертів на хвилину. При середньому обертанні ножа відбувається менше втрати продукту.

Продуктивність - ще одна відмінна риса слайсерів, яка показує, скільки скибочок на годину він нарізає або протягом якого часу працює без зупинки. Як правило, слайсер професійний може працювати до 4 годин безперервно. Існують слайсери з функцією охолодження двигуна, які здатні працювати до 12 годин без перерви.

Якщо корпус апарату виконаний з нержавіючої сталі, то це буде набагато краще корпусу з пластику.

Компанія "Комплекс Проект" пропонує апарат для нарізки різних продуктів від виробників Hendi, R.G.V., EWT Inox, Liloma. Менеджери нашої компанії дадуть відповідь на всі ваші запитання і підберуть оптимальний слайсер саме для вас.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


+380 (97) 525 25 41