Овочерізка професійна знайде застосування на будь-якій професійній кухні. Поєднання високої продуктивності і можливості інтенсивного використання застосовується для нарізки різних овочів. Овочерізки призначені економити час приготування страв і полегшити працю персоналу вашого підприємства. Салати, картопля фрі, овочеві пюре, нарізка для різних страв і багато іншого можна виконати за допомогою професійного обладнання овочерізка.
Продуктивність промислової овочерізки чи не найважливіший аспект апарату. За допомогою високої продуктивності овочерізки можна значно скоротити час на процедуру нарізки продукту.
Так, вибираючи обладнання, потрібно орієнтуватися, щоб обрана овочерізка електрична професійна могла обробляти за одну-дві години середній денний обсяг овочів.
He рекомендуємо вибирати овочерізку, продуктивність якої нижче, ніж це обумовлено технологічним процесом. З цієї причини можливі часті зупинки через перегрів. Також не доцільно купувати овочерізку з більшою продуктивністю, особливої ефективності в роботі це навряд чи здатне принести.
Деякі виробники в характеристиках свого обладнання крім продуктивності вказують, на яку середню прохідність закладу розрахована та чи інша промислова овочерізка.
Виробники професійних овочерізок укомплектовують своє обладнання декількома або декількома десятками дисків.
Ріжучі диски овочерізки професійної виготовляються з харчової нержавіючої сталі з лезами. Зазвичай ці леза мають подвійну заточку. Існують слайсерні дисики, диски для нарізки соломкою і протіркові диски.
Слайсерні диски нарізають продукт кружками або колечками товщиною від 1 мм до 14 мм
Диски для нарізки соломкою нарізають продукт соломкою.
Нарізати продукт кубиками можна за допомогою слайсера і спеціальної решітки. Спочатку продукт проходить через решітку, а потім підрізається слайсером. В результаті виходить кубик розміром з комірку решітки і виступом підрізного слайсера. Комірка і виступ повинні бути однаковими.
Протірочні диски протирають продукт через свої невеликі отвори. Отвори бувають до 5 мм Використовуються для варених овочів або фруктів, а також для добре проварених печінки або м'яса.
Ha продуктивність обладнання прямо впливає обсяг завантажувального бункера апарату. Чим більше завантажувальний бункер - тим менше часу витрачається на дозавантаження продукту. У різних моделях передбачені бункери з автоматичною воронкою, в які завантажується велика кількість овочів надалі автоматично подаються в робочий відсік, або ж з ручною подачею. При цьому більшість моделей овочерізок, для яких передбачена ручна подача, маю два завантажувальних отвори, одне з яких призначене для роботи з довгастими овочами (морква та ін.), а інше оптимально для роботи з більш об'ємними - картопля, буряк та ін.
Компанія "Комплекс Проект" пропонує вибрати овочерізку електричну професійну від провідних європейських виробників: Robot Coupe,Fimar, Frosty. Менеджери проконсультують і дадуть відповідь на всі ваші запитання.
Под заказ
В наявності
В наявності