Обладнання для ресторанів
0
Корзина
 x 
Корзина пуста
Каталог

Каталог товарів

0
Корзина
 x 
Корзина пуста

М'ясорубки

В наявності

Ціна: 78 032 грн

В наявності

Ціна: 28 841 грн

В наявності

Ціна: 28 447 грн

В наявності

Ціна: 26 620 грн

В наявності

Ціна: 30 561 грн

В наявності

Ціна: 30 167 грн

В наявності

Ціна: 41 452 грн

В наявності

Ціна: 40 593 грн

В наявності

Ціна: 26 226 грн

В наявності

Ціна: 37 440 грн

В наявності

Ціна: 44 032 грн

В наявності

Ціна: 2 687 грн

Під замовлення

Ціна: 14 678 грн

В наявності

Ціна: 16 879 грн

В наявності

Ціна: 26 680 грн

В наявності

Ціна: 12 181 грн

В наявності

Ціна: 14 928 грн

Під замовлення

Ціна: 15 038 грн

Під замовлення

Ціна: 15 459 грн

В наявності

Ціна: 22 788 грн

Під замовлення

Ціна: 15 757 грн

Під замовлення

Ціна: 21 628 грн

Під замовлення

Ціна: 22 373 грн

Під замовлення

Ціна: 29 105 грн
Страница 3 из 5

Професійна м'ясорубка

Складно уявити сучасну кухню, домашню і професійну, без м'ясорубки. Принципової різниці між домашніми і промисловими м'ясорубками немає, відрізняються вони хіба що своєю продуктивністю і розмірами, а також, на професійних кухнях використовуються виключно електричні промислові м'ясорубки, а на побутових - найчастіше ручні.

Розглянемо професійні м'ясорубки, як одну з категорій електромеханічного подрібнювального обладнання.

До того, як кутери і блендери набрали популярність, м'ясорубка залишалася єдиним обладнанням, яке подрібнювало сировину для апетитних котлет, паштетів, начинок для пирогів, пельменів і навіть ковбас.

  Промислова м'ясорубка


Професійні м'ясорубки використовуються на виробництвах у сфері громадського харчування, де потрібна обробка дуже великого обсягу сировини, тому такі м'ясорубки повинні володіти великою продуктивністю і здатністю працювати безперервно тривалий час.

Промислові м'ясорубки бувають ручні і автоматичні. Різниця їх у тому, що в ручні м'ясорубки професійні м'ясо треба закладати вручну, направляючи його спеціальним пристосуванням в горловину.

Автоматичні ж м'ясорубки обладнані спеціальним бункером, в який закладається м'ясо, далі м'ясорубка сама виконує всі необхідні дії. В автоматичних м'ясорубках також передбачена мішалка, яка в разі потреби перемішає фарш зі спеціями.

  Автоматична м'ясорубка

Професійні м'ясорубки відрізняються своєю потужністю, а значить і продуктивністю. Професійні м «ясорубки в змозі переробляти понад 300 кг м» яса на годину!

М'ясорубка для ресторану: конструкція

Як правило, конструкції м'ясорубок від різних виробників відрізняються не сильно. Основні деталі конструкції це: завантажувальний пристрій, електродвигун з редуктором, робоча камера зі шнеком, ріжучий механізм.

Основним робочим елементом в м'ясорубці є ріжучий механізм. Він може бути виконаний в одному з трьох варіантів:

  • · Стандартний або класичний (складається з шнека, одностороннього ножа і решітки, підходить для високоякісного м'яса, курячого або рибного філе, відварних овочів);

  Стандартний ріжучий механізм м'ясорубки

  • · Половинний унгер (складається з шнека, підрізного ножа, двостороннього ножа і решітки, використовується для швидкого подрібнення або подрібнення на велику фракцію);

  Половинний унгер

  • · Повний унгер (складається з шнека, підрізного ножа, двостороннього ножа, решітки великої, двостороннього ножа, решітки дрібної, добре підходить для переробки другосортного м'яса або риби).

  Повний унгер

М'ясорубка професійна електрична: на що звертати увагу при виборі професійної м'ясорубки?

  • · Матеріал, з якого виконані складові. Найчастіше деталі робляться зі сталі, але буде краще відразу звернути на це увагу, щоб потім не довелося робити доукомплектацію або ремонт;
  • · Комплектація ріжучого механізму. Стандартний, половинний унгер, повний унгер. Пам'ятайте, чим більше ножів, тим дрібніше помел;
  • · Наявність насадок. За допомогою різноманітних насадок можна збільшити кількість продукту на виході. Виробляються спеціальні насадки для ковбаси, сосисок, овочевих нарізок, макаронів;
  • · Розмір решіток. Решітки забезпечують необхідну консистенцію переробленого продукту. Решітки бувають з дрібними, середніми або великими отворами. Чим більший отвір, тим більша шинковка.
  • · Ємність м'ясорубки. Параметр покаже, скільки літрів продукту можна за раз завантажити у виробничі м'ясорубки;
  • · Діаметр завантажувального отвору. Від цього показника залежить розмір шматків м'яса, яке можна закладати в отвір. М'ясорубки з великим діаметром отвору для подачі м'яса значно заощадять ваш час, так як вам не доведеться додатково дозавантажувати продукт;
  • · Функція «Реверс». Функція передбачена для обертання ходу машини, якщо, наприклад, на шнек намоталися жили;
  • · Потужність м'ясорубки. Чим вище потужність, тим вище відповідно продуктивність машини. Продуктивність вимірюється в кількості кілограмів м'яса, яке м'ясорубка встигає переробити за годину. Також виробник вказує, на яку кількість годин безперервної роботи розрахована м'ясорубка;
  • · Підключення. Важливо уточнити, до якої напруги підключається м'ясорубка професійна: 220 В або 380 B;
  • · Дізнайтеся, які габарити у професійної м'ясорубки, щоб можна було заздалегідь передбачити, куди її розмістити;
  • · Bec - важливий параметр, дуже потужні апарати, можливо, доведеться встановлювати тільки на підлогу;
  • · Яка система безпеки передбачена в обраній моделі м'ясорубки. Промислові м'ясорубки можуть бути обладнані електронного блокування двигуна або блокування головки м'ясорубки.

  Професійна м'ясорубка

Ha нашому сайті Ви зможете знайти широкий асортимент професійних промислових м'ясорубок від різних виробників: Fimar (Італія), Everest (Італія), Fama (Італія), Sirman (Італія), EWT INOX (Китай), ТоргМаш (Білорусія), Україна.

РЕКОМЕНДОВАНІ ТОВАРИ

плита_индукционная_2_конфорки_7_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 2 конфорки 7 кВт

В наличии

Ціна: 22 100 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:2
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:7
  • Напруга, В:220/380
плита_индукционная_6_конфорок_21_кВт.jpg
Плита індукційна підлогова 6 конфорок з бортом

В наличии

Ціна: 65 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:6
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:21
  • Напруга, В:380
плита_индукционная_4_конфорки_21_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 6 конфорок

В наличии

Ціна: 63 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:4
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
  • Температурний режим:60°С-280°С.
  • Потужність, кВт:14
  • Напруга, В:380
plita-indukcionnaja-airhot-ip3500-1
Індукційна плита Airhot IP 3500

Под заказ

Ціна: 4 382 грн
  • Виробник:Airhot
  • Країна виробник:Китай
  • Розмір:340х445х105 мм
Новинка
6675f1585dfc5acfd0c0d52740e76073e6
Шкаф холодильный барный SNAIGE CD14SM-S3003C

В наличии

Ціна: 13 634 грн


+380 (97) 525 25 41