Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній

М'ясорубки

В наявності

Ціна: 26 494 грн

В наявності

Ціна: 66 980 грн

В наявності

Ціна: 57 987 грн

Під замовлення

Ціна: 22 735 грн

В наявності

Ціна: 14 928 грн

Під замовлення

Ціна: 15 038 грн

Під замовлення

Ціна: 18 356 грн

В наявності

Ціна: 12 181 грн

В наявності

Ціна: 9 373 грн
  • Виробник:FROSTY
  • Країна виробник:Италия
  • Напруга, В:220
  • Продуктивність, кг/год:150

В наявності

Ціна: 9 430 грн

В наявності

Ціна: 19 642 грн

В наявності

Ціна: 16 073 грн
  • Виробник:GGM GASTRO
  • Країна виробник: Німеччина
  • Продуктивність, кг:130
  • Напруга, В:220
  • Потужність, кВт:0,85
  • Габбарити, мм:520x380x420

В наявності

Ціна: 12 640 грн

В наявності

Ціна: 14 220 грн

В наявності

Ціна: 9 875 грн

В наявності

Ціна: 10 270 грн

В наявності

Ціна: 8 690 грн

В наявності

Ціна: 6 344 грн
  • Виробник:HENDI
  • Країна виробник: Нідерланди
  • Продуктивність, кг/рік:180
  • Напруга, В:220
  • Потужність, кВт:0,47
  • Габбариті, мм:275х190х347
  • Bec, кг:5,2

В наявності

Ціна: 11 517 грн

В наявності

Ціна: 18 350 грн

В наявності

Ціна: 251 760 грн

В наявності

Ціна: 18 952 грн

В наявності

Ціна: 25 116 грн

В наявності

Ціна: 19 763 грн
  • Виробник:Rauder
  • Країна виробник:Китай
  • Продуктивність, кг/год:270
  • Напруга, В:220
  • Потужність, кВт:1,1
  • Габбарити, мм:520x300x390
  • Bec, кг:22,5
Сторінка 3 з 5

Професійна м'ясорубка

Складно уявити сучасну кухню, домашню і професійну, без м'ясорубки. Принципової різниці між домашніми і промисловими м'ясорубками немає, відрізняються вони хіба що своєю продуктивністю і розмірами, а також, на професійних кухнях використовуються виключно електричні промислові м'ясорубки, а на побутових - найчастіше ручні.

Розглянемо професійні м'ясорубки, як одну з категорій електромеханічного подрібнювального обладнання.

До того, як кутери і блендери набрали популярність, м'ясорубка залишалася єдиним обладнанням, яке подрібнювало сировину для апетитних котлет, паштетів, начинок для пирогів, пельменів і навіть ковбас.

  Промислова м'ясорубка


Професійні м'ясорубки використовуються на виробництвах у сфері громадського харчування, де потрібна обробка дуже великого обсягу сировини, тому такі м'ясорубки повинні володіти великою продуктивністю і здатністю працювати безперервно тривалий час.

Промислові м'ясорубки бувають ручні і автоматичні. Різниця їх у тому, що в ручні м'ясорубки професійні м'ясо треба закладати вручну, направляючи його спеціальним пристосуванням в горловину.

Автоматичні ж м'ясорубки обладнані спеціальним бункером, в який закладається м'ясо, далі м'ясорубка сама виконує всі необхідні дії. В автоматичних м'ясорубках також передбачена мішалка, яка в разі потреби перемішає фарш зі спеціями.

  Автоматична м'ясорубка

Професійні м'ясорубки відрізняються своєю потужністю, а значить і продуктивністю. Професійні м «ясорубки в змозі переробляти понад 300 кг м» яса на годину!

М'ясорубка для ресторану: конструкція

Як правило, конструкції м'ясорубок від різних виробників відрізняються не сильно. Основні деталі конструкції це: завантажувальний пристрій, електродвигун з редуктором, робоча камера зі шнеком, ріжучий механізм.

Основним робочим елементом в м'ясорубці є ріжучий механізм. Він може бути виконаний в одному з трьох варіантів:

  • · Стандартний або класичний (складається з шнека, одностороннього ножа і решітки, підходить для високоякісного м'яса, курячого або рибного філе, відварних овочів);

  Стандартний ріжучий механізм м'ясорубки

  • · Половинний унгер (складається з шнека, підрізного ножа, двостороннього ножа і решітки, використовується для швидкого подрібнення або подрібнення на велику фракцію);

  Половинний унгер

  • · Повний унгер (складається з шнека, підрізного ножа, двостороннього ножа, решітки великої, двостороннього ножа, решітки дрібної, добре підходить для переробки другосортного м'яса або риби).

  Повний унгер

М'ясорубка професійна електрична: на що звертати увагу при виборі професійної м'ясорубки?

  • · Матеріал, з якого виконані складові. Найчастіше деталі робляться зі сталі, але буде краще відразу звернути на це увагу, щоб потім не довелося робити доукомплектацію або ремонт;
  • · Комплектація ріжучого механізму. Стандартний, половинний унгер, повний унгер. Пам'ятайте, чим більше ножів, тим дрібніше помел;
  • · Наявність насадок. За допомогою різноманітних насадок можна збільшити кількість продукту на виході. Виробляються спеціальні насадки для ковбаси, сосисок, овочевих нарізок, макаронів;
  • · Розмір решіток. Решітки забезпечують необхідну консистенцію переробленого продукту. Решітки бувають з дрібними, середніми або великими отворами. Чим більший отвір, тим більша шинковка.
  • · Ємність м'ясорубки. Параметр покаже, скільки літрів продукту можна за раз завантажити у виробничі м'ясорубки;
  • · Діаметр завантажувального отвору. Від цього показника залежить розмір шматків м'яса, яке можна закладати в отвір. М'ясорубки з великим діаметром отвору для подачі м'яса значно заощадять ваш час, так як вам не доведеться додатково дозавантажувати продукт;
  • · Функція «Реверс». Функція передбачена для обертання ходу машини, якщо, наприклад, на шнек намоталися жили;
  • · Потужність м'ясорубки. Чим вище потужність, тим вище відповідно продуктивність машини. Продуктивність вимірюється в кількості кілограмів м'яса, яке м'ясорубка встигає переробити за годину. Також виробник вказує, на яку кількість годин безперервної роботи розрахована м'ясорубка;
  • · Підключення. Важливо уточнити, до якої напруги підключається м'ясорубка професійна: 220 В або 380 B;
  • · Дізнайтеся, які габарити у професійної м'ясорубки, щоб можна було заздалегідь передбачити, куди її розмістити;
  • · Bec - важливий параметр, дуже потужні апарати, можливо, доведеться встановлювати тільки на підлогу;
  • · Яка система безпеки передбачена в обраній моделі м'ясорубки. Промислові м'ясорубки можуть бути обладнані електронного блокування двигуна або блокування головки м'ясорубки.

  Професійна м'ясорубка

Ha нашому сайті Ви зможете знайти широкий асортимент професійних промислових м'ясорубок від різних виробників: Fimar (Італія), Everest (Італія), Fama (Італія), Sirman (Італія), EWT INOX (Китай), ТоргМаш (Білорусія), Україна.

 

 

 

 

 

РЕКОМЕНДОВАНІ ТОВАРИ

7384f4b9f80fa174814e56db39c5832f188
Шафа холодильна SNAIGE CD14SM-S3003C

В наявності

Ціна: 13 634 грн
плита_индукционная_2_конфорки_7_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 2 конфорки 7 кВт

В наявності

Ціна: 22 100 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:2
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:7
  • Напруга, В:220/380
плита_индукционная_4_конфорки_21_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 6 конфорок

В наявності

Ціна: 63 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:4
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
  • Температурний режим:60°С-280°С.
  • Потужність, кВт:14
  • Напруга, В:380
shkaf-holodil-nyj-snaige-cd48dm-s300ad-1 (1)
Шафа холодильна SNAIGE CD48DM-S300AD

В наявності

Ціна: 42 296 грн
плита_индукционная_6_конфорок_21_кВт.jpg
Плита індукційна підлогова 6 конфорок з бортом

В наявності

Ціна: 65 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:6
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:21
  • Напруга, В:380


+380 (97) 525 25 41