Протирочно-різальна машина один з поширених видів електромеханічного технологічного обладнання. Без цієї машини не обходиться практично жодне підприємство громадського харчування. Навіть якщо на кухні всі страви готуються вручну, існують страви, для яких не обов'язково використовувати ручну нарізку продуктів. Машинне різання можна використовувати для приготування супів-пюре, картопляного пюре, киселів, морсів та іншого. Для машинного різання овочів або фруктів застосовують машини протирочно різальні.
Машина для нарізки овочів призначається для переробки сирих або варених продуктів в промислових умовах. Апарат застосовується в переробці овочів і фруктів на підприємстві або на кухнях ресторанів, кафе, навчальних закладів, санаторіїв.
Протирочно різальні машини використовуються для:
За продуктивністю овочерізки професійні класифікуються на три групи:
Моделі, в яких подача овочів в бункер здійснюється вручну, обладнані круглим завантажувальним бункером, за рахунок якого можна завантажувати великі плоди, попередньо не розрізаючи їх на частини. Як правило, обладнання для переробки овочів має два отвори: мале для довгих овочів і велике кругле. Завантажувальний бункер повністю знімається і легко чиститься. Всі диски знімні, щоб їх було легко періодично підточувати.
Найбільш поширені овочерізки з середньою продуктивністю 250-400 кг/год. Споживана потужність в середньому становить 400 Вт. У комплекті зазвичай йдуть 10 змінних дисків для різних видів нарізки або протирання.
Всі диски для овочерізок виготовляються з високоякісної харчової нержавіючої сталі. Диски бувають трьох типів:
Перед нарізкою сирих овочів і картоплі їх потрібно вимити, очистити від шкірки і видалити вічка. Качан капусти очищають від брудного листя, вирізають качечку, а потім ріжуть на частини, зручні для завантаження в серповидний відсік бункера.
Ha протирання картопля, буряк, морква повинні подаватися у вареному вигляді (без відвару), очищеними від шкірки і без вічок. Температура протираної картоплі повинна бути не нижче + 85 ° С. Крупи і бобові подаються на протирання звареними, у вигляді рідкої каші (для супів-пюре з відваром). Сир протирається без попередньої обробки. Яблука подаються на протирання промитими, очищеними від серцевини, печеними. Протерті продукти повинні являти собою однорідну дрібнозернисту масу без волокнистих пучків і грудочок, груба шкірка і оболонка зерен повинні залишатися на ситі.
Компанія "Комплекс Проект" пропонує професійні овочерізки від вітчизняного виробника. Для додаткової інформації зв'яжіться з нашими менеджерами, і вони дадуть відповідь на всі ваші запитання.
В наявності
В наявності
Под заказ
В наявності