Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Виробники
Объем бункера, л:
Двигатель:
Регулировка скорости:
Скорость, об/мин:
Сбросить все фильтры

Куттери

Фильтр
Сторінка 2 з 2
Показано 25 - 47 из 47

В наявності

Ціна: 12 161 грн

В наявності

Ціна: 16 985 грн

В наявності

Ціна: 18 268 грн

В наявності

Ціна: 18 762 грн

В наявності

Ціна: 19 738 грн

Під замовлення

Ціна: 22 153 грн

В наявності

Ціна: 22 917 грн

В наявності

Ціна: 34 024 грн

В наявності

Ціна: 34 204 грн

В наявності

Ціна: 34 351 грн

В наявності

Ціна: 37 414 грн

В наявності

Ціна: 41 648 грн

В наявності

Ціна: 43 267 грн

В наявності

Ціна: 45 574 грн

В наявності

Ціна: 49 439 грн

В наявності

Ціна: 63 160 грн

В наявності

Ціна: 63 780 грн

В наявності

Ціна: 159 029 грн

В наявності

Ціна: 1 116 134 грн
Сторінка 2 з 2

Куттер вакуумний

Куттер - це професійне обладнання на кухні закладу громадського харчування, яке використовується для приготування овочевих або фруктових пюре, паштетів, замішування тіста, збивання мусів або кремів, приготування високоякісної пасти, фаршів з різними ступенями подрібнення. За рахунок низької посадки ножів - відмінна характеристика куттерів - можна готувати навіть невеликі порції будь-якого продукту.

 Куттеры

Обсяг чаші - один з важливих параметрів професійного куттера. У різних моделях місткість може бути від 15 до 125 літрів. Чаші виготовляються з нержавіючої сталі, а кришки, як правило, з пластику. Куттер для м'яса або куттер для фаршу поставляється в комплекті з двома і більше ножами. Частота обертання ножів може варіюватися від 1000 обертів на хвилину до 3000 об/хв і більше. Ножі для куттера можуть бути різної форми заточки.

 Куттер

Пристрій апарату кутери

Пристрій кутерів досить простий. На станині закріплюються чаша і ріжучий механізм. На валу ріжучого механізму закріплено кілька прямих або серповидних ножів. Ножі поперемінно занурюються в закриту вакуумну або відкриту чашу. Куттери поєднують процеси подрібнення і змішування. В результаті такої роботи м'ясо перетворюється в однорідну подрібнену масу. Якщо подрібнення м'яса відбувається у вакуумних умовах (вакуумний куттер), то фарш зберігає своє забарвлення, вітаміни і поживні речовини. Цей процес виключає окислення продукту, а значить термін зберігання такого фаршу тривалий.

Кутер поставляється в комплекті з двома і більше ножами, які обертаються з частотою від 1000 обертів на хвилину до 3000 об/хв. Ніж куттера може мати ріжучу кромку у вигляді прямої лінії з заточкою у вигляді клина або маловигнутої лінії і складної геометричної форми (ламана лінія).

Застосування кутерів

Куттер може використовуватися для приготування м'ясних страв. Обробка м'ясної сировини не займе більше 5 хвилин. Обладнання може працювати зі свіжим або замороженим м'ясом. Морозиво м'ясо попередньо необхідно нарізати не невеликі шматки. Якщо подрібнювати одночасно два різних види м'яса, маса вийде повністю однорідною. М'ясо, оброблене в куттері, виходить різного ступеня рубане (дрібнорубане, середньо рубане, великорубане). Всі необхідні інгредієнти для приготування м'ясних страв також можна подрібнювати і змішувати в куттері.

 Куттеры

Куттер впорається з приготування супів, гарнірів, соусів. Овочеві і фруктові пюре куттер приготує швидко, але слід пам'ятати, що апарат не можна використовувати для приготування картопляного пюре - в результаті виходить однорідна клейка маса. Ідеально куттер підходить також для приготування соусів. Інгредієнти не тільки подрібнюються, але і змішуються, крім того через отвір в кришці чаші можна додавати необхідні продукти безпосередньо в процесі приготування. За допомогою куттера можна збити тісто для млинців, оладок, омлетів або сирників. Для супу-пюре куттер легко і просто подрібнить компоненти в гарячому вигляді.

 

Купити куттер можна для приготування кондитерських виробів. За допомогою куттера можна подрібнювати будь-які горіхи з різним ступенем подрібнення. У куттері можна подрібнити фрукти для начинки пирогів. Апарат подрібнить, наприклад, апельсини, персики або ананаси великими шматочками. Для джемів і конфітюрів куттер подрібнить ягоди для подальшої їх термічної обробки. З куттером ви зможете замішувати будь-який вид тіста (кекси, печиво, млинці, бісквіти). У куттері можна приготувати цукрову пудру або марципан, глазурі або емульсії.

 

Виберіть для себе на сайті "Комплекс Проект" універсальне незамінне обладнання куттер. Ціна на нього вказана на сайті. Проконсультуйтеся у менеджерів компанії, який куттер краще підійде саме для вашого підприємства.

 

                        

РЕКОМЕНДОВАНІ ТОВАРИ

плита_индукционная_6_конфорок_21_кВт.jpg
Плита індукційна підлогова 6 конфорок з бортом

В наявності

Ціна: 65 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:6
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:21
  • Напруга, В:380
7384f4b9f80fa174814e56db39c5832f188
Шафа холодильна SNAIGE CD14SM-S3003C

В наявності

Ціна: 13 634 грн
shkaf-holodil-nyj-snaige-cd48dm-s300ad-1 (1)
Шафа холодильна SNAIGE CD48DM-S300AD

В наявності

Ціна: 42 296 грн
плита_индукционная_2_конфорки_7_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 2 конфорки 7 кВт

В наявності

Ціна: 22 100 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:2
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:7
  • Напруга, В:220/380
плита_индукционная_4_конфорки_21_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 6 конфорок

В наявності

Ціна: 63 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:4
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
  • Температурний режим:60°С-280°С.
  • Потужність, кВт:14
  • Напруга, В:380


+380 (97) 525 25 41