Сьогодні ми поговоримо про те, як досягти необхідної температури напою в жаркому приміщенні або під палючим сонцем. Як варіант, можна поставити вітрину-холодильник, але це підходить тільки для охолодження напоїв в пляшках, а для напоїв, приготованих тільки що, можна придбати спеціальний охолоджувач, за допомогою якого можна охолодити не тільки сік.
Сокоохолоджувачі - це обладнання, яке застосовується для охолодження, перемішування, а також розливу напоїв. Застосовуються в ресторанах, кафе, барах, магазинах. Зазвичай сокоохолоджувачі виробляються компактних розмірів, але все одно дуже добре демонструють товари, залучаючи відвідувачів сприяють зростанню продажів.
1. Проточні та накопичувальні.
прийнято використовувати на великих роздавальних лініях, де немає можливості або необхідності охолоджувати напої в ємностях (наприклад, лікеро-горілчані заводи або заводи, що випускають безалкогольні газовані напої).
популярні в закладах громадського харчування.
Внизу . На нього встановлюються полікарбонатні ємності з рідиною (зазвичай від 1 до 4-х ємностей). Напої в цих ємностях перемішуються в постійному режимі. Це необхідна технологічна умова функціонування цього агрегату: таким чином підтримується температура напою у всьому контейнері. Оскільки в деяких соках можлива поява осаду або поділ напою на фракції, то перемішування необхідно для збереження його необхідної консистенції. Крім того, постійний рух напою викликає інтерес покупця.
2. За типом конструкції розрізняють сокоохолоджувачі фонтанні та активаторні.
В активаторних сокоохолоджувачах на дні бункера з охолоджуваною рідиною встановлюється спеціальний вентилятор, призначений для перемішування вмісту ємності. Зазвичай такі прилади використовуються для охолодження соку з м'якоттю, наприклад, абрикосового або персикового соку, так як саме вентилятор перешкоджає появі осаду.
Фронтальні сокоохолоджувачі перемішують рідини за допомогою занурювального насоса (він перекачує охолоджену рідину з дна бункера вгору).
Виробники випускають моделі сокоохолоджувачів з одним або декількома бункерами для напою. У приладах з декількома ємностями, як правило, існує окремий регулятор температури для кожного бункера. Ця перевага дуже зручно, коли використовується кілька різних видів напою або соку.
На сьогоднішній день на ринку представлені є сокоохолоджувачі з однією або декількома ємностями для соку, з об'ємом бункера від 3 до 20 літрів, з охолоджуваними двигунами. Існують також моделі 2 в 1: охолоджувач соку і гранітор (пристрій для виробництва «фруктового снігу», тобто заморожування напоїв до стану густої снігоподібної маси).
Ось кілька основних параметрів, які потрібно врахувати, якщо ви вирішили кпити сокоохолоджувач.
1. Призначення приладу , де ви плануєте його використовувати, і які напої необхідно охолоджувати. Якщо Ви припускаєте відкрити завод з виробництва напоїв, тоді Вам однозначно потрібен проточний агрегат, якщо ж «точку» з продажу напоїв на розлив - накопичувальний.
Якщо охолоджуватися будуть соки з м'якоттю або фруктові чаї або відвари, доцільно купувати апарат з активаторним типом перемішування, якщо прозорі рідини - фонтанний сокоохолоджувач.
2. Передбачуваний обсяг продажів . З одного боку, може здатися дрібницею необхідність часто доливати напій в бункер, але з іншого боку, це може виявитися стомлюючим, а крім того, вміст не буде охолоджуватися до потрібної температури, оскільки моделі з невеликим об'ємом контейнера мають невелику «strong style =» border-color: # 545454; "> потужність , що теж необхідно врахувати при покупці приладу. Чим потужніший прилад, тим швидше і більше рідини він зможе охолодити за короткий час.
3. Якість використовуваних матеріалів та їх відповідність європейським сертифікатам. Не забувайте звертати увагу, які холодоагенти застосовуються в компресорі. Всі поважають себе і клієнта фірми використовують безпечний холодоагент R134a.
Купити сокоохолоджувач (ціна вказана на сайті) можна прямо зараз в нашому інтернет-магазині або замовити у менджера по телефону.
Под заказ
В наявності
В наявності