Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній

Шоколадниці

Шоколадниці

За правилами технологічного процесу, шоколад необхідно топити, а не смажити, нагріваючи масу рівномірно до температури 90-95 градусів (температура пастеризації). Саме з цією функцією справляється апарат для приготування гарячого шоколаду або шоколадниця. Після того, як гарячий шоколад готовий, апарат продовжує підтримувати необхідну температуру шоколадної маси. Професійні апарати для приготування гарячого шоколаду або шоколадниці повинні бути оснащені вбудованими лопатками, які перемішують шоколадну масу. Для того, щоб маса не застигала, не загустівала і не покривалася плівкою, її необхідно постійно помішувати. Зазвичай, бариста для приготування гарячого шоколаду використовує паровий кран кавомашини. Цей процес, насправді, досить трудомісткий, оскільки кожну порцію доводиться готувати окремо. Якщо у вашому закладі гарячий шоколад має підвищений попит, рекомендуємо придбати спеціальне обладнання шоколадниця. Купити апарат - значить полегшити процес приготування напою і скоротити час обслуговування клієнтів.

Шоколадниця, купити в "Комплекс Проект"

Звичайно, можна піти по-старому: висипати шоколадний порошок в каструлю, додати молоко і гріти на плиті отриману суміш. Однак, в такому випадку шоколад буде підгоряти. Корпус шоколадниці виконується з ударостійкого пластику, латуні або нержавіючої сталі. Сама шоколадниця складається з колби, обертових лопаток, нагрівальної поверхні, термостата з регулятором. Лопатки постійно помішують напій, створюючи однорідну ніжну масу без грудок. Термостат підтримують постійну температуру всередині колби, яку можна регулювати. Завдяки цій функції в апараті для приготування гарячого шоколаду можна готувати й інші напої (чай, кава, глінтвейни, гаряче молоко). Напій ніколи не підгорить і буде мати приємний апетитний запах, за рахунок того, що шоколадниця працює за принципом парової лазні.

Підігрівається поверхня, як правило, виконується з нержавіючої сталі. Спеціальна конструкція вентиля розбору готового напою запобігає закупорці випускного отвору. Якщо колба шоколадниці прозора, то такий апарат може стати відмінною прикрасою барної стійки, заманюючи відвідувачів спостерігати процес перемішування напою. У компанії «Комплекс Проект» ви можете придбати апарат шоколадниця, ціни вказані на сайті. Менеджери компанії дадуть відповідь на всі ваші запитання і допоможуть вибрати апарат.

РЕКОМЕНДОВАНІ ТОВАРИ

плита_индукционная_6_конфорок_21_кВт.jpg
Плита індукційна підлогова 6 конфорок з бортом

В наявності

Ціна: 65 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:6
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:21
  • Напруга, В:380
7384f4b9f80fa174814e56db39c5832f188
Шафа холодильна SNAIGE CD14SM-S3003C

В наявності

Ціна: 13 634 грн
shkaf-holodil-nyj-snaige-cd48dm-s300ad-1 (1)
Шафа холодильна SNAIGE CD48DM-S300AD

В наявності

Ціна: 42 296 грн
плита_индукционная_2_конфорки_7_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 2 конфорки 7 кВт

В наявності

Ціна: 22 100 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:2
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:7
  • Напруга, В:220/380
плита_индукционная_4_конфорки_21_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 6 конфорок

В наявності

Ціна: 63 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:4
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
  • Температурний режим:60°С-280°С.
  • Потужність, кВт:14
  • Напруга, В:380


+380 (97) 525 25 41