В наявності
Кліматичний клас: N (32 ° С)
Діапазон робочих температур, ° C: -10 до -24
Валовий обсяг, л: 200
Чистий об'єм, л: 120
Зовнішні розміри, ДхШхВ: 600x600x850
Внутрішні розміри, ДхШхВ: 484x470x620
Дата зміни: 03.04.19
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
В наявності
В наявності
Під замовлення
В наявності
В наявності
Виробник Frosty
Модель BD121
Температурний режим - (-18... -22)
Тип управління - електронний р>
Габарити ШхГхВ - 595x628x830
Дата зміни: 30.03.19
Під замовлення
1 скляні двері р>
об'єм 99 л р>
3 полиці
потужність: 0,16 кВт/220В р>
розм. 620х534х712
Дата зміни: 01.04.19
Невеликі холодильники для барів використовуються, як правило, для зберігання пива та інгредієнтів для коктейлів, соків, ягід, фруктів, різних наповнювачів.
Міні-бар можна встановити під барною стійкою. Якщо такий холодильник буде зі скляними дверцятами, це дозволить бармену вибирати певну пляшку з напоєм, не відкриваючи зайвий раз дверцята бару.
Також, фрігобари встановлюються в приміщеннях, де необхідно зберігати в холоді невелику кількість продуктів: у вітальнях, кабінетах.
Bce фрігобари працюють безшумно, їх можна без побоювання встановлювати навіть у спальнях.
B номерах готелів, готелів часто можна зустріти міні-бар зі скляними або глухими дверима, а також міні-бари з дерева або пластику. Міні-бар для готелів не тільки покращує комфорт постояльців, але і збільшує обсяг продажів напоїв за рахунок їх зберігання у фригобарі. Багато постояльців воліють купувати напої з фригобара в номері, нехай навіть і з націнкою, ніж додатково йти за ними в магазин або кафе.
Обслуговуючий персонал заповнює барний холодильник напоями і закусками перед заїздом постояльців, а також веде облік продуктів.
B деяких готелях преміум-класу використовуються міні-бари з системою автоматичного обліку напоїв, взятих з фрігобара. Система стежить за тим, які напої є в холодильнику, і записує на рахунок постояльця ті, які він взяв на термін більше 30 секунд. Вважається, що саме цього часу достатньо, щоб зробити вибір. Після цього взятий напій вважається проданим.
B торгових залах ресторанів або кафе часто використовуються фригобари з прозорими дверима, щоб відвідувач міг бачити, що зберігатися всередині. Але такі холодильники, як правило, гірше зберігають холод всередині робочої камери.
Bce міні-бари комплектуються решітками-полицями, ємностями для пляшок, а також невеликою морозильною ємністю.
B як холодильний агрегат міні-бари використовують абсорбційну холодильну машину з аміаком (холодоагентом).
Безшумну роботу їм забезпечує безкомпресорна (абсорбсно-дифузорна дія) система охолодження. Зустрічаються фригобари з замком і на коліщатках.
Як правило, фрігобар із замком замовляють для готелів преміум-класу, а домашній міні бар (фригобар для кабінету, вітальні, спальні) зазвичай замку не має.
В наявності
В наявності
В наявності