Вафельниця гонконгська GoodFood WB1HK Bubble
Об'ємні пупірчасті гонконгські вафлі з начинкою всередині.
Історія приготування вафель відправляє нас на тісні вулички Гонконгу, де в 50-х роках минулого століття місцевий кондитер вигадав страву, приречену на успіх у місцевих жителів, а незабаром і у туристів.
Вафлі дивовижної форми, у вигляді кульок, так швидко стали популярними, що через кілька десятків років з'явилися сотні кафе та ресторанів по всьому світу, основна страва яких є саме гонконзькі вафлі.
Вафельниця призначена для випікання об'ємних вафель, такі вафлі подаються як самостійна страва або десерт з наповненням фруктами, джемом, вершками або шоколадом. Устаткування підійде для використання як у ресторанах чи кафе, так і у фаст-фуд закладах.
Характеристики:
РЕЦЕПТ ГОНКОНГСЬКИХ ВАФЕЛЬ
Особливість вафель із Гонконгу у їхній формі – це кульки. Пластину можна загорнути кульочком, трубочкою або як завгодно і наповнити морозивом, кремом, ягодами з вершками або м'якою горіховою карамеллю. Але що говорити про начинки, якщо поки немає випеченої вафельки?
Складові:
Борошно – 140 гр.;
Пекарський порошок для випікання – 7,5 гр.;
Сухий порошок для заварного крему чи пудингу – 1 ст. л.;
Крохмаль тапіоки чи кукурудзяний – 28 гр.;
Курячі яйця – 2 шт.;
Цукор - 140 гр.;
Концентроване молоко (можна солодке) - 28 гр.;
Вода кип'ячена тепла – 140 мл;
Олія рослинна без запаху – 28 гр.;
Ванільна есенція – 2-3 крапельки.
Невелика кількість рослинної олії, для змащування форми.
Метод:
1. Просіяти борошно, змішати всі сухі сипучі інгредієнти.
2. Яйця окремо збити з цукром, але не міксером, а дерев'яною ложкою чи лопаткою.
3. Додати до яєць молоко, воду, вимішати.
4. З'єднати сухі та рідкі маси і дуже добре промішати, щоб не залишилося жодної грудочки.
5. Додати до тіста ванільну есенцію, влити олію, промішати і прибрати, накриту харчовою плівкою миску з тістом, до холодильника на 60 хвилин.
Порада! Після того, як тісто постоїть у холоді годину, його потрібно зігріти перед випіканням до кімнатної температури.
Рецепт можна доповнювати какао, кокосовою стружкою, корицею чи іншими добавками. А ще дуже непогано попередньо збити яйця з цукром до густої білуватої маси, гонконгські вафлі стануть ще хрумкішими і смачнішими..
Що стосується начинки, то можна покласти морозиво з горішками або подивитись фото вафель і вибрати щось новеньке.
Смачного!
Доставка
Самовывоз со склада Харьков, Киев, Одесса Курьерская доставка Харьков, Киев, Одесса Новая почта Автолюкс Ночной экспрессОплата
Безналичный расчет.
Для юридических лиц (с НДС): оплата осуществляется согласно выставленного счета-фактуры на расчетный счет нашего юридического лица плательщика НДС. Для физических лиц-предпринимателей (ФЛ-П): оплата осуществляется согласно выставленного счета-фактуры на наш расчетный счет.Наличный расчет:
Для частных покупателей и физических лиц-предпринимателей (ФЛ-П): – Наличные через банк. Прямой платеж на наши реквизиты можно произвести через ближайший банк. – Наличными в нашем офисе. – Наложенным платежом: оплата производится при получении товара в службе доставки + % грузоперевозчику за услугу пересылки денег (тарифы устанавливает перевозчик). В некоторых случаях менеджер может попросить сделать предоплату за товар в размере стоимости услуги перевозки (по тарифам грузоперевозчика). Предоплата является гарантией того, что Вы приедете за своей посылкой, а нам не придется оплачивать пустую перевозку товара. Спасибо за понимание!В наличии
Под заказ
В наличии
В наличии